Головна » Статті » Рецепти


Швидкий рецепт для тих, хто любить гриби. Можна використовувати печериці або взяти інші гриби, наприклад, гливи, або "дикі" - лисички, сироїжки, то тоді лісові гриби потрібно обов'язково відварити у підсоленій воді хвилин 10.На 500 г печериць потрібно одну невелику цибулину, яку нарізати тонкими півкільцями.
У глибокій сковороді або сотейнику нагріти соняшникову олію. Можна використовувати суміш вершкового і пісного мала, а особливо смачно виходить, якщо готувати тільки на топленому вершковому...
Переглядів: 651
Рецепти | | Коментарі (0)

Вчора приготувала перший раз один цікавий салат, він, що називається, на любителя, оскільки в рецептурі поєднуються практично не поєднувані продукти. Мені сподобався салат, ось я вирішила запропонувати вам рецептик.
Знадобляться такі продукти: яблук кислих де штуки, банку консервованих ананасів, пачка майонезу (у мене пара ложок домашнього густого майонезу на основі перепелиних яєць), цибуля-порей, банку консервованих ананасів, чотири яйця і одна куряча грудка.

Як готувати: ананаси треба нарізати великими...
Переглядів: 668
Рецепти | | Коментарі (0)

Для того, щоб зробити таку гарбуз необхідні такі інгредієнти: один кілограм гарбуза (гарбуз повинна бути стиглою, але твердою,) 250 грамів цукрового піску, 500 мілілітрів шестипроцентного оцту, кориця і гвоздика.

Гарбуз слід вимити, а потім почистити від шкірки і видалити насіння, після чого порізати на кубики середньої величини і обшпарити окропом. Цукор необхідно залити невеликою кількістю окропу і коли він повністю розчиниться, додати оцет, потім отриману суміш потрібно довести...
Переглядів: 840
Рецепти | | Коментарі (0)

Рецепт апетитного і смачної страви-закуски з кабачків з овочами.

Для приготування кабачкового тортика необхідно: два середніх кабачка, одна морква, чотири невеликі картоплини, чотири маленьких маринованих огірочка (можна брати солоні огірки), шість зубків часнику, рослинна олія, зелень петрушки, майонез або сметана, сіль.

Кабачки слід помити, витерти і нарізати кружечками, після чого скласти в миску, посипати сіллю і залишити на деякий час. Моркву треба почистити і натерти на крупній...
Переглядів: 685
Рецепти | | Коментарі (0)

Такий гарний з вигляду і дуже корисний вітамінний салатик допоможе наповнити організм енергій в холодні зимові дні. У складі салату багато вітамінів і корисних речовин, таких, наприклад, як фолієва кислота, необхідна для підтримки иммунитета.Продукты: 200 г капусти броколі, 100 г зеленого горошку, 1 авокадо, 1 помаранчевий болгарський перець, 1свежий огірок, 2 столові ложки журавлини (свіжої або моченой).
Заправка: по 1 столовій ложці лимонного соку і оливкової олії, 1 чайна...
Переглядів: 628
Рецепти | | Коментарі (0)

Знайшла дуже гарний рецепт приготування оселедця. Якщо вам звичайна оселедець в олії соняшниковій вже добряче набридла, спробуйте приготувати ось такий варіант.
Інгредієнти: філе оселедця вже готове до вживання, сметани і майонезу до дві столові ложки (це з розрахунку на пів кіло оселедця). Спеції: пів чайної ложки чорного перцю, пів чайної ложки сухого естрагону, по одній чайній ложці цукру, гірчиці, коріандру, лавровий лист, оцет винний грам вісімдесят і дві...
Переглядів: 685
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти: 250-300 г готової суміші різних видів салату - головчасті, латук, руколла, по 1 пучку зеленої цибулі, петрушки і кропу, 1 огірок, 1 помідор, 3 шматка хліба для тостів з висівками. Для заправки: 1 столові ложки лимонного соку і оливкової олії, 1 столова ложка соєвого соусу, по половині чайної ложки меленого чорного і червоного перца.Делаем грінки: тостовий хліб порізати кубиками зі стороною 1 см, трохи скропити оливковою олією і...
Переглядів: 663
Рецепти | | Коментарі (0)

Цікавий і незвичний рецепт - такий незвичайний смалець буде дуже смачно намазати на скибочку чорного хліба до борщу, наприклад, або з яким-небудь іншим блюдом.

Що необхідно для того, щоб приготувати такий смалець: близько половини кілограма (можна трохи більше) свіжого сала, придатного для перетапливания, дві-три репчатых цибулини середніх розмірів, одне велике кисло-солодке яблуко, три-чотири зубчики часнику, сіль, мелений чорний перець, кілька горошин запашного перцю і лавровий лист.

Свіже...
Переглядів: 977
Рецепти | | Коментарі (0)

Необхідні інгредієнти: чотири шматочки філе камбали, 750 грамів мороженої овочевої суміші, половина кілограма картоплі (можна навіть трохи більше), 120 мілілітрів вершків, дві чайних ложки гірчиці, 80 мілілітрів білого столового вина, сік одного лимона, половина пучка зелені кропу, рослинне масло, перець, сіль, чотири зубочистки.

Заморожені овочі необхідно трохи прожарити на сковорідці з додаванням рослинної олії і потім посолити. Рибне філе слід промити під проточною водою, злегка підсушити паперовим рушником,...
Переглядів: 663
Рецепти | | Коментарі (0)

Такий всім відомий салат, або закуска, як вінегрет, без якого не обходиться новорічне застілля у багатьох сім'ях, влаштувався в російській кухні 200 років тому. Вважається, що родом він з німецької кухні. У всякому разі, класичний склад вінегрету такий - картопля, буряк, морква, квасоля і ріпчасту лук.Я роблю вінегрет зазвичай без квасолі, але обов'язково з маринованими огірочками і квашеною капустою (за смаком). І, звичайно ж, не обійтися без зеленого консервованого...
Переглядів: 668
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3561-3570 3571-3580 3581-3590 3591-3600 3601-3610 ... 4691-4700 4701-4708