Головна » Статті » Рецепти

Філе камбали з винним соусом
Необхідні інгредієнти: чотири шматочки філе камбали, 750 грамів мороженої овочевої суміші, половина кілограма картоплі (можна навіть трохи більше), 120 мілілітрів вершків, дві чайних ложки гірчиці, 80 мілілітрів білого столового вина, сік одного лимона, половина пучка зелені кропу, рослинне масло, перець, сіль, чотири зубочистки.

Заморожені овочі необхідно трохи прожарити на сковорідці з додаванням рослинної олії і потім посолити. Рибне філе слід промити під проточною водою, злегка підсушити паперовим рушником, після чого кожен згорнути шматочок у вигляді трубочки і скріпити за допомогою зубочистки.
Викласти утворені трубочки з камбали в сковороду зверху на овочеву суміш і протушкувати все разом ще близько десяти хвилин.
Картоплю треба почистити і відварити до готовності.
Для приготування соусу необхідно змішати вершки, біле вино, лимонний сік і дрібно нарубану зелень кропу і в сотейнику на середньому вогні довести до кипіння, після чого додати в соус перець і сіль.
Подавати на стіл філе камбали разом з картоплею і овочами, полив всі винним соусом.
Просмотров: 598
Категория: Рецепти |
| Теги: камбали, філе

Рекомендовані рецепти:

Свинина по-китайськи
Зефір на десерт
Fougasse - або що таке фугас?
Сирні кекси з кропом і кмином
Чанахи: рагу по-грузинськи
Тефтелі з яблуками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: