Швидкий рецепт для тих, хто любить гриби. Можна використовувати печериці або взяти інші гриби, наприклад, гливи, або "дикі" - лисички, сироїжки, то тоді лісові гриби потрібно обов'язково відварити у підсоленій воді хвилин 10.На 500 г печериць потрібно одну невелику цибулину, яку нарізати тонкими півкільцями. У глибокій сковороді або сотейнику нагріти соняшникову олію. Можна використовувати суміш вершкового і пісного мала, а особливо смачно виходить, якщо готувати тільки на топленому вершковому маслі, яке має легкий горіховий присмак. Обсмажити цибулю в олії до прозорості, печериці вимити, нарізати тонкими скибочками і викласти до цибулі, обсмажити 5 хв, перемішуючи, посолити. Накрити щільною кришкою і тушкувати 10 хв на маленькому полум'я, зрідка помішуючи. Виділиться з грибів багато соку, в якому вони і будуть гаситься, стануть м'якими. Відкрити кришку, додати чорний мелений перець, перемішати, ще потримати на вогні хвилин 5, знову закрити кришкою і вимкнути.