Головна » Статті » Рецепти |
Якщо залишилася вдома хоча б одна велика груша, тверда і зелена, яку "не можна з'їсти" - зуби шкода, то її ідеально використовувати в начинку. Якщо знайдеться і жменю синіх слив - ще краще. Разом вони утворюють чудовий тандем - ароматні сливи з кислинкою і терпкі солодкуваті груши.Дрожжевое: змішати чайну ложку сухих дріжджів, щіпка солі, по три столові ложки цукру і соняшникової олії зі склянкою теплої води, додати півсклянки борошна.... |
Завжди дивувалася, коли мама, начебто смажила звичайну картоплю, але в самому кінці розбивала в неї яйця, добре перемішавши, урочисто ставила на стіл і оголошувала - тортилья!Моє недовіра ще більше зросло, коли в мексиканському ресторані нам подали досить тонкі коржі, випечені з кукурудзяного борошна, в які треба було завертати різну начинку, і назвали їх теж - тортилії. Де правда? Про виявилося, що все вірно! У різних країнах це зовсім різні... |
Це досить простий рецепт закуски з курячого філе, ситна і смачна! Для того, щоб приготувати такий пудинг вам знадобиться такий список продуктів: три курячих грудки, половина склянки молока. три яєчних жовтки, один яєчний білок, 200 г пшеничного хліба, 50 мл вершків, тертий сир, сіль за смаком, олія для змащування форми. Пшеничний хліб слід спочатку вимочити в молоці, а потім його необхідно вичавити і пропустити через сито або... |
Млинці - коронна страва на Масляну, і просто домашнє задоволення, коли хочеться побалувати себе чимось вкусненьким.В російської кухні розрізняють МЛИНЦІ, товсті та круглі, чимось схожі товщиною на оладки, тільки ідеально круглі, і МЛИНЦІ - тоненькі та мереживні. Як спекти такі тонкі млинці, які, до того ж дуже зручно завертати будь-яку начинку? Особливих секретів тут немає, але обов'язково потрібна важка чавунна сковорода, саме на ній млинці будуть з дрібними... |
Якщо є вдома квашена капуста, власної засолювання чи покупна, то дуже швидко зробити з неї корисний салатик, додавши деякі смачні компоненты.На півкілограма квашеної капусти взяти 1 ріпчасту цибулину, 1 морква, 1 яблуко, мелений чорний перець і олію (будь-яке) за смаком. Злегка віджати сік з капусти, в якому вона була заквашена, якщо дуже кисла, промити холодною кип'яченою водою і відкинути на друшляк. Добре, якщо є цибулина біла салатна, тоді... |