Головна » Статті » Рецепти


Це блюдо, як раз для зими, особливо смачне, коли настоїться пару днів, як борщ. Бігос, можна назвати тушкованою капустою, але це не зовсім так. Оскільки обов'язково використовується як свіжа, так і квашена капуста в рівному співвідношенні. Отже, готуємо! По 250 г кожного виду м'яса і копченостей (свинина, яловичина, копчена грудинка і мисливські сосиски) ріжемо кубиками. В казанку або дуже глибокому сотейнику з товстим дном і обсмажити велику цибулину, нарізану...
Переглядів: 682
Рецепти | | Коментарі (0)

Необхідні для приготування даного страви продукти: приблизно один кілограм яловичих реберець, 60 мл рослинного масла, 50 мл коньяку, 50 мл апельсинового джему, один апельсин середнього розміру, зелень петрушки, мелений чорний перець і сіль.
Яловичі реберця необхідно ретельно промити в холодній воді, а потім порізати на невеликі порційні шматочки. Всі шматочки слід перекласти в не надто глибоку емальовану миску або каструлю і посипати сіллю і чорним меленим перцем за смаком.
Переглядів: 621
Рецепти | | Коментарі (0)

Для того, щоб приготувати такі незвичайні котлетки вам знадобляться такі продукти: 400 грамів яловичого фаршу, 100 грамів курячої печінки, половина склянки рослинного масла, дві репчатых цибулини середніх розмірів, три курячих яйця, 70 г панірувальних сухарів, 50 г сметани, 50 грамів томатної пасти, близько 10 грамів борошна, половина пучка свіжої зелені, чорний перець і сіль.
До яловичого фаршу слід додати за смаком сіль і мелений чорний перець і добре перемішати.
Переглядів: 1064
Рецепти | | Коментарі (0)

Ох і здивувалася, коли знайшла цей рецепт в інтернеті. До чого фантазія доходить, виявляється, яйця можна заморожувати і потім смажити їх. На вигляд (судячи по картинці) - виходить сама звичайна яєчня, але тільки зовсім крихітного розміру. Ось рецепт, може хто надумає таке "диво" приготувати.
Так от, нам знадобиться одне велике куряче яйце. Його слід промити, просушити і відправити в морозилку. Воно повинно промерзнути повністю, тому тримати яйце в морозилці...
Переглядів: 642
Рецепти | | Коментарі (0)

Швидкий і смачний рецепт, як приготувати філе курицы.С вечора 4 філе порізати на однакові шматки (приблизно за 5см), замаринувати в суміші солі, меленого чорного і червоного перцю. Якщо немає часу, то маринувати хоча б півгодини.
Сковороду або глибокий сотейник добре розігріти, налити трохи соняшникової олії, викласти курку і швидко обсмажити, поки шматочки не побіліють, покрившись скоринкою.
Перекласти м'ясо, якщо сковорода без високих бортів, в казан, залити томатним соком, щоб...
Переглядів: 644
Рецепти | | Коментарі (0)

Дуже простий як за складом продуктів, так і по складності приготування салатик, але тим не менш дуже смачний!
Для приготування салату з кукурудзою і ковбасою вам будуть потрібні такі продукти: 300 г консервованої кукурудзи, 200 грамів вареної ковбаси, 100 грамів твердого сиру, дві невеликі ріпчасті цибулини, чотири помідора середніх розмірів, по половинці червоного і зеленого болгарського перцю, 100 г маринованих огірків, три столові ложки рослинної олії, дві столові ложки...
Переглядів: 1116
Рецепти | | Коментарі (0)

Красиво оформлене та дивовижно смачне блюдо!
Список необхідних для приготування даного страви інгредієнти: один стакан рису, три склянки відвареного і порізаного м'яса курки, дві великих репчатых цибулини, близько двох склянок курячого бульйону, чотири столові ложки вершкового масла, один лавровий листок, дві гілочки зелені петрушки, близько двох чайних ложок солі, один з половиною склянку вершків 10-відсоткової жирності. дві столові ложки борошна, половина склянки натертого на крупній тертці твердого сиру, щіпка...
Переглядів: 737
Рецепти | | Коментарі (0)

Хто любить суп з яловичиною? Я обожнюю яловичину в будь-якому вигляді, це м'ясо вважається дієтичним і найкориснішим.)) Пропоную варіант супу на яловичині, за рецептом в процесі приготування додаються свіжі вершки,звідси і назва супу: вершковий.
Інгредієнти: м'ясо яловиче 500 грам, гриби печериці 200 грам, склянку вершків, літр води, одна цибулина, копчена паприка (в сухому вигляді), морквина одна штучка і зелень на ваш розсуд, плюс олія рослинна рафінована.

Приготування супу:...
Переглядів: 660
Рецепти | | Коментарі (0)

Дуже ніжні котлети можна приготувати з телячого фарша.На 1 кг фаршу потрібно взяти 1 велику ріпчасту цибулину, 1 великий зубок часнику, 1 сире яйце, 250 г хліба, вимоченого в кип'яченій воді і злегка віджатого, сіль, перець (мелений чорний і червоний), соняшникова олія для смаження.
Цибулину очистити і потерти на самій дрібній тертці. В котлети використовується цибульний сік і тільки ті дрібні шматочки цибулі, що проникли крізь ґрати. Великі фрагменти...
Переглядів: 3159
Рецепти | | Коментарі (0)

Настала зима - саме час варити холодець або холодець або холодець або холодець з м'яса. Назви різні, а суть одна - холодна страва з м'яса, застиглого в желатинової массе.Я варю холодне з телятини, а саме з телячих голяшек. Досить 2-3, залежно від розміру та кількості м'яса на них. Можна ще придбати додатково пів кіло грудинки.
М'ясо миємо, заливаємо холодною водою, доводимо до кипіння, знімаємо піну, солимо, кладемо 3-4...
Переглядів: 1043
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3521-3530 3531-3540 3541-3550 3551-3560 3561-3570 ... 4691-4700 4701-4708