Головна » Статті » Рецепти |
Це блюдо, як раз для зими, особливо смачне, коли настоїться пару днів, як борщ. Бігос, можна назвати тушкованою капустою, але це не зовсім так. Оскільки обов'язково використовується як свіжа, так і квашена капуста в рівному співвідношенні. Отже, готуємо! По 250 г кожного виду м'яса і копченостей (свинина, яловичина, копчена грудинка і мисливські сосиски) ріжемо кубиками. В казанку або дуже глибокому сотейнику з товстим дном і обсмажити велику цибулину, нарізану... |
Швидкий і смачний рецепт, як приготувати філе курицы.С вечора 4 філе порізати на однакові шматки (приблизно за 5см), замаринувати в суміші солі, меленого чорного і червоного перцю. Якщо немає часу, то маринувати хоча б півгодини. Сковороду або глибокий сотейник добре розігріти, налити трохи соняшникової олії, викласти курку і швидко обсмажити, поки шматочки не побіліють, покрившись скоринкою. Перекласти м'ясо, якщо сковорода без високих бортів, в казан, залити томатним соком, щоб... |
Дуже простий як за складом продуктів, так і по складності приготування салатик, але тим не менш дуже смачний! Для приготування салату з кукурудзою і ковбасою вам будуть потрібні такі продукти: 300 г консервованої кукурудзи, 200 грамів вареної ковбаси, 100 грамів твердого сиру, дві невеликі ріпчасті цибулини, чотири помідора середніх розмірів, по половинці червоного і зеленого болгарського перцю, 100 г маринованих огірків, три столові ложки рослинної олії, дві столові ложки... |
Дуже ніжні котлети можна приготувати з телячого фарша.На 1 кг фаршу потрібно взяти 1 велику ріпчасту цибулину, 1 великий зубок часнику, 1 сире яйце, 250 г хліба, вимоченого в кип'яченій воді і злегка віджатого, сіль, перець (мелений чорний і червоний), соняшникова олія для смаження. Цибулину очистити і потерти на самій дрібній тертці. В котлети використовується цибульний сік і тільки ті дрібні шматочки цибулі, що проникли крізь ґрати. Великі фрагменти... |
Настала зима - саме час варити холодець або холодець або холодець або холодець з м'яса. Назви різні, а суть одна - холодна страва з м'яса, застиглого в желатинової массе.Я варю холодне з телятини, а саме з телячих голяшек. Досить 2-3, залежно від розміру та кількості м'яса на них. Можна ще придбати додатково пів кіло грудинки. М'ясо миємо, заливаємо холодною водою, доводимо до кипіння, знімаємо піну, солимо, кладемо 3-4... |