Головна » Статті » Рецепти

Курка, запечена з рисом і сиром
Красиво оформлене та дивовижно смачне блюдо!
Список необхідних для приготування даного страви інгредієнти: один стакан рису, три склянки відвареного і порізаного м'яса курки, дві великих репчатых цибулини, близько двох склянок курячого бульйону, чотири столові ложки вершкового масла, один лавровий листок, дві гілочки зелені петрушки, близько двох чайних ложок солі, один з половиною склянку вершків 10-відсоткової жирності. дві столові ложки борошна, половина склянки натертого на крупній тертці твердого сиру, щіпка чорного меленого перцю.
Ріпчасту цибулю слід порізати кільцями, і потім обсмажити з двома столовими ложками вершкового масла, після чого в сковороду необхідно додати сирий рис і трохи прожарити його. постійно перемішуючи. Влити до смаженій цибулі і рису курячий бульйон, додавши також одну чайну ложку солі, петрушку і лавровий листок. Перемішати масу і довести до кипіння на середньому вогні. А після зробити зовсім маленький вогонь і протримати так близько 15 хвилин для того, щоб встиг розм'якшитися і увібрати в себе всю рідину.
В останніх двох столових ложках олії необхідно злегка обсмажити борошно, влити до неї потроху вершки і помішуючи довести до кипіння, після чого додати половину тертого сиру, чайну ложку солі і перець і ще хвилин п'ять проварити на маленькому вогні.
Петрушку і лавровий лист дістати і викинути, а підготовлений рис викласти на попередньо змащений вершковим маслом деко у формі кільця. В серединку рисового кільця потрібно викласти куряче м'ясо. Рис і м'ясо полити соусом і посипати тертим сиром. Деко поставити в нагріту до 200 градусів духовку на 10-15 хвилин.
Просмотров: 582
Категория: Рецепти |
| Теги: солі, близько

Рекомендовані рецепти:

Святковий торт "Смородинка"
Курка, запечена з травами
Пудинг з персиків
Тефтелі з яблуками
Цукерки, бараночки
Гуляш з індички з кабачками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: