Головна » Статті » Рецепти

Котлети з телячого фаршу.
Дуже ніжні котлети можна приготувати з телячого фарша.На 1 кг фаршу потрібно взяти 1 велику ріпчасту цибулину, 1 великий зубок часнику, 1 сире яйце, 250 г хліба, вимоченого в кип'яченій воді і злегка віджатого, сіль, перець (мелений чорний і червоний), соняшникова олія для смаження.
Цибулину очистити і потерти на самій дрібній тертці. В котлети використовується цибульний сік і тільки ті дрібні шматочки цибулі, що проникли крізь ґрати. Великі фрагменти не допускаються. Часник порубати як можна дрібніше або кілька разів пропустити через часникодавку.
Змішати всі інші інгредієнти. Ретельно замісити фарш, відбити, кілька разів вдаряючи об кухонний стіл.
Сформувати невеликі круглі котлетки.
Розігріти, як слід, сковороду, паніровка не потрібна. Викладати котлети в киплячу олію, яка повинна доходити до половини котлетної висоти. Смажити з двох боків до утворення рум'яної скоринки. Викласти в миску.
По завершенню смаження, знову скласти котлети в сковороду. На мінімальному вогні, щільно закривши кришкою, потримати ще хвилин по 10 на кожній стороні.
Котлетки стануть ніжними і соковитими.
Просмотров: 3120
Категория: Рецепти |
| Теги: котлети, смаження

Рекомендовані рецепти:

Італійські медові пончики
Булочки-рулетики до чаю
Салат з квасолі і курки
Ладду - східне ласощі з нуту
Пиріг-галета з журавлиною
Сирний торт з персиками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: