Головна » Статті » Рецепти


Для приготування супу потрібні наступні продукти: 400 грамів буряка, середня ріпчаста цибулина, 300 г картоплі, одна морква середнього розміру, близько 400 мілілітрів води або овочевого бульйону, 200 мл вершків, половинка чайної ложки лимонної кислоти, рослинна олія для смаження, чорний перець, сіль, один-два лаврові листки, сметана і зелень для прикраси.
Буряки слід спочатку відварити до готовності, а потім почистити і порізати на скибочки. Ріпчасту цибулину потрібно почистити і подрібнити, а...
Переглядів: 673
Рецепти | | Коментарі (0)

Рецепт незвичайного десерту, який може стати изысканнейшим десертом...
Необхідні для приготування продукти (для шести порцій): половина кілограма дрібних абрикосів, по одному шматочку цукру на кожен абрикос, 150 грамів борошна, два курячих яйця, 30 г вершкового масла, близько двох літрів води, 100 г панірувальних сухарів, близько трьох столових ложок цукрової пудри.
Абрикоси необхідно вимити, а потім видалити з них кісточки і всередину кожного абрикоса покласти по шматочку цукру. У склянці...
Переглядів: 667
Рецепти | | Коментарі (0)

Не знаю як ви, а я дуже люблю цвітну капусту! Дуже люблю варену капусту, обсмажену, навіть мариновану якось їла і теж сподобалося! Ось сьогодні буквально знайшла один на мій погляд дивний рецепт. Дивної тому, що в одному блюді змішані сир і цвітна капуста... Не знаю, подружаться вони? Але все ж спробую приготувати таку запіканку.
Викладаю рецепт. Потрібна кольорова капуста, сир, яйце, сметана або вершки, сіль і пару ложок...
Переглядів: 658
Рецепти | | Коментарі (0)

З багатьох видів варення особливо виділяю брусничне за його надзвичайно насичений смак, поєднує солодкість з легкою гіркуватістю і кислуватим присмаком і властивий тільки цьому варенню справжній "лісовий" аромат.На 1 кг свіжої брусниці беремо 800 г цукру і півсклянки води. Ягоду перебираємо, миємо, обов'язково заливаємо крутим окропом хвилин на 5, потім відкидаємо на друшляк і знову промиваємо холодною водою. Нехай брусниця трохи підсохне.
Потім перекладаємо в широку миску, у мене...
Переглядів: 625
Рецепти | | Коментарі (0)

Взимку часто душа (і шлунок) просить чогось ситного і смачного. Дуже добре задовільнить ці запити всім знайоме страва - пельмені. Зовні тісто, а всередині - начинка, причому, не тільки м'ясна, а буквально на будь-який смак!Звичайно, якщо не з м'ясним фаршем, то вважають, що це і не пельмешки вже, але суть не змінюється!
Тісто для пельменів робиться прісне - просіяти борошно гіркою, зробити поглиблення, в яке розбити яйце і...
Переглядів: 691
Рецепти | | Коментарі (0)

Таке варення можна варити холодними зимовими вечорами, вариться він в чотири прийоми, тобто весь процес затягнеться на три дні. Але особливих клопотів з приготуванням не повинно виникнути, варення треба буде тільки проварювати хвилин за п'ять кожен день і все. Інгредієнти: гарбуз пів кіло, яблука (без шкірки) пів кіло, груші дві штучки, один лимон, ванілін і кілограм двісті грам цукру і один стакан води.

Як готувати: гарбуз треба очистити...
Переглядів: 1645
Рецепти | | Коментарі (0)

Хочете здивувати своїх гостей, так і себе порадувати улюблену в новорічну ніч - приготуйте незвичайний смачний коктейль. У нього входить шампанське, так що новорічна ніч без традиційного ігристого з бульбашками повітря не обійдеться.
Для коктейлю потрібні такі інгредієнти: три келихи шампанського, рома один келих і один келих бананового лікеру. Так знадобиться один великий банан для прикраси келихів.

Як готувати: якщо шейкер є в наявності, готувати звичайно...
Переглядів: 695
Рецепти | | Коментарі (0)

Для приготування такого салату вам знадобляться наступні інгредієнти: 100 грамів буженини, 100 г маринованих печериць, 50 грамів твердого сиру, дві невеликі картоплини, два огірки,підійдуть як свіжі огірки, так і солоні (що додасть салату цікавий смак), одна середня ріпчаста цибулина, чотири волоських горіха, 100 г майонезу, половинка лимона, один пучок петрушки, сіль і перець.
Картоплю необхідно відварити "в мундирі", а після цього остудити, очистити від шкірки і порізати кубиками. Ріпчасту...
Переглядів: 732
Рецепти | | Коментарі (0)

Всі, хто любить піцу, це смачне винахід італійської кухні, можуть побалувати себе домашнім рецептом. Тісто: чайна ложка сухих дріжджів, півлітра теплої води, чайна ложка солі, столова ложка цукру, 3 столові ложки соняшникової олії, борошно - приблизно 700 р.
Начинка: ковбаса будь - 250 г, жовтий болгарський перець, 3 помідора, жменя оливок без кісточок, твердий сир - 200 г, кетчуп, майонез, гірчиця.
Починаємо заміс тіста: змішаємо всі інгредієнти, але додавши...
Переглядів: 760
Рецепти | | Коментарі (0)

Якщо ви попрацювали влітку, і є в запасах консервовані абрикоси (половинками в сиропі), то можна спекти, використовуючи їх, як начинку, ароматний пиріг, нагадує про жаркому лете.Тесто пісочне: просіяти 3 склянки борошна, дістати з холодильника 150 гр вершкового масла, натерти на борошно на тертці, добре перемішати руками і додати 2 яйця, замісити тісто, якщо розсипається, додати пару столових ложок крижаної води (дуже холодної) кип'яченої води. Розправити руками тісто у форму...
Переглядів: 1017
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3531-3540 3541-3550 3551-3560 3561-3570 3571-3580 ... 4691-4700 4701-4708