Головна » Статті » Рецепти

Піца домашня
Всі, хто любить піцу, це смачне винахід італійської кухні, можуть побалувати себе домашнім рецептом. Тісто: чайна ложка сухих дріжджів, півлітра теплої води, чайна ложка солі, столова ложка цукру, 3 столові ложки соняшникової олії, борошно - приблизно 700 р.
Начинка: ковбаса будь - 250 г, жовтий болгарський перець, 3 помідора, жменя оливок без кісточок, твердий сир - 200 г, кетчуп, майонез, гірчиця.
Починаємо заміс тіста: змішаємо всі інгредієнти, але додавши лише 5 столових ложок борошна, накриває полотняною серветкою і відставляємо в тепле місце, нехай дріжджі почнуть "працювати", як запенилось, додаємо ще 5 столових ложок борошна. Як підніметься, то місимо, підсипаючи борошно, скільки візьме, щоб тісто відставало від рук.
відриваємо Шматочок, тонко розкачуємо, підсипаючи борошно, укладаємо на деко або сковороду.
Мажемо сумішшю кетчупу, майонезу та гірчиці.
І викладаємо начинку - кружечки ковбаси і помідорів, кільця болгарського перцю, трохи зверху приправляємо меленим чорним і червоним перцем, розкладаємо красиво порізані поперек оливки і щедро посипаємо тертим сиром.
Ставимо в нагріту духовку, як тільки краї тіста зарум'янилися і сир розплавився - піца готова!
Просмотров: 761
Категория: Рецепти |
| Теги: борошно, підсипаючи

Рекомендовані рецепти:

Яблука, фаршировані салатом
Полунично-фруктовий салат
«Рафаелло» з плавлених сирків
Солодкі профітролі
Вівсяне печиво з цукатами, фініками і родзинками
Пряники медово-бананові
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: