Головна » Статті » Рецепти

Варення з гарбуза і яблук (рецепт)
Таке варення можна варити холодними зимовими вечорами, вариться він в чотири прийоми, тобто весь процес затягнеться на три дні. Але особливих клопотів з приготуванням не повинно виникнути, варення треба буде тільки проварювати хвилин за п'ять кожен день і все. Інгредієнти: гарбуз пів кіло, яблука (без шкірки) пів кіло, груші дві штучки, один лимон, ванілін і кілограм двісті грам цукру і один стакан води.

Як готувати: гарбуз треба очистити від шкірки і нарізати тонко соломкою або натерти на тертці. Перекладаємо її в каструльку, заливаємо водою, засипаємо цукром. Через шість годин додаємо до гарбузі тонко нарізані соломкою яблука. Проварюємо десять хвилин.
На наступний день додаємо грушу нарізати дрібно (шкурку треба обов'язково зняти). Проварюємо знову десять хвилин і відставляємо в сторону.
На наступний день варення додаємо тонко нарізаний часточками (без шкірки) лимон. Проварюємо десять хвилин, додаємо ванілін, ще трохи і варимо можна знімати каструлю з вогню.

Варення з гарбуза і яблук готово!
Приємного!
Просмотров: 1606
Категория: Рецепти |
| Теги: варення, додаємо

Рекомендовані рецепти:

Салат "Дубочек"
Картопляний салат з беконом та помідорами
Шоколадний торт-бізі
Морквяно-апельсиновий пиріг
Салат з авокадо і бекону
Простий рецепт домашнього морозива
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: