Для приготування такого салату вам знадобляться наступні інгредієнти: 100 грамів буженини, 100 г маринованих печериць, 50 грамів твердого сиру, дві невеликі картоплини, два огірки,підійдуть як свіжі огірки, так і солоні (що додасть салату цікавий смак), одна середня ріпчаста цибулина, чотири волоських горіха, 100 г майонезу, половинка лимона, один пучок петрушки, сіль і перець. Картоплю необхідно відварити "в мундирі", а після цього остудити, очистити від шкірки і порізати кубиками. Ріпчасту цибулю почистити і подрібнити. Потім на невеликі кубики потрібно порізати шинку, сир, печериці і огірки, невелику кількість грибів і буженини слід залишити для прикраси. Всі нарізані інгредієнти перекласти в салатник, полити соком половинки лимона, додати за смаком перець і сіль. Волоські горіхи подрібнити і додати до салату. Заправити салат майонезом і акуратно перемішати. Готовий салат посипати подрібненою петрушкою і прикрасити смужками буженини і печерицями.