Головна » Статті » Рецепти

Салат з маринованими печерицями та бужениною
Для приготування такого салату вам знадобляться наступні інгредієнти: 100 грамів буженини, 100 г маринованих печериць, 50 грамів твердого сиру, дві невеликі картоплини, два огірки,підійдуть як свіжі огірки, так і солоні (що додасть салату цікавий смак), одна середня ріпчаста цибулина, чотири волоських горіха, 100 г майонезу, половинка лимона, один пучок петрушки, сіль і перець.
Картоплю необхідно відварити "в мундирі", а після цього остудити, очистити від шкірки і порізати кубиками. Ріпчасту цибулю почистити і подрібнити. Потім на невеликі кубики потрібно порізати шинку, сир, печериці і огірки, невелику кількість грибів і буженини слід залишити для прикраси. Всі нарізані інгредієнти перекласти в салатник, полити соком половинки лимона, додати за смаком перець і сіль. Волоські горіхи подрібнити і додати до салату. Заправити салат майонезом і акуратно перемішати.
Готовий салат посипати подрібненою петрушкою і прикрасити смужками буженини і печерицями.
Просмотров: 733
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, буженини

Рекомендовані рецепти:

Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Імбирний чай
Листкова коса з капустою
Сирні булочки бісквітні
Шарлотка з мандаринами
Шоколадно-сирний пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: