Головна » Статті » Рецепти


Рецепт цього легкого лимонного мусу зможуть оцінити любителі всіляких желейних десертів, також він цілком може припасти до смаку дітям.

Необхідні для приготування мусу інгредієнти: дві склянки води, один лимон, 15 г желатину, три чверті склянки цукрового піску.

З лимона необхідно зрізати цедру і подрібнити її, а також окремо сік вичавити. Желатин потрібно замочувати в невеликій кількості теплої води близько півгодини. У невелику каструльку слід влити воду і...
Переглядів: 959
Рецепти | | Коментарі (0)

Хочу запропонувати на ваш "суд" наступний рецепт приготування варення: живе варення з апельсинів і журавлини. Живе воно тому, що не вариться, тобто всі наявні в ягоди і цитрусових вітаміни зберігаються в повному обсязі.
Для приготування варення по цьому рецепту потрібна журавлина і апельсини, і того й іншого по півтора кілограм. Цукру беремо три кілограми. Апельсини бажано брати БІО, тобто ті, які можна прямо зі шкуркою є. Якщо ви...
Переглядів: 972
Рецепти | | Коментарі (0)

Рецепт цікавого і досить незвичайного салату з оселедцем, м'ясом і овочами.

Список інгредієнтів, які знадобляться для приготування цього салату: 450 грамів м'яса (підійде яловичина або нежирна свинина), 150 грамів оселедця, два-три курячих яйця, дві невеликі картоплини, одна невелика свіже яблуко (потрібно яблуко кислуватого сорту і вже точно несолодке), 250 г маринованих огірків, пучок зелені, 100 грамів сметани і 20 грамів столової гірчиці для заправки, сіль.
Курячі яйця потрібно...
Переглядів: 663
Рецепти | | Коментарі (0)

Красиве і апетитне блюдо, до того ж воно чудово підходить для харчування під час посту; готувати це блюдо зовсім нескладно і дуже швидко.
Продукти необхідні для приготування фаршированих грибною ікрою помідорів: половина кілограма стиглих красивих твердих помідорів середнього розміру, близько 200 грамів грибів (для даної страви можуть підійти як свіжі, так і заморожені гриби), одна-дві невеликі ріпчасті цибулини, по половині пучка зелені петрушки і кропу, мелений чорний перець і...
Переглядів: 655
Рецепти | | Коментарі (0)

Список продуктів: вісімсот грамів риби, п'ятдесят грамів білого батона, склянку молока, дві ріпчасті цибулини, двадцять грамів жиру, одне яйце, двадцять грамів манки, 0.75 склянки свіжої сметанки, сіль, шістдесят грамів жиру для випічки, чорний перчик.
Процес приготування:

Чистимо рибу і прибираємо кістки і хребет. Найзручніше відразу купити філе. Батон замочуємо в молоці і добре віджимаємо. Дрібно рубаємо цибулини і підрум'янюємо на жирі. Філе, цибулю і віджатий батончик двічі...
Переглядів: 710
Рецепти | | Коментарі (0)

Дівчатка, хто любить ківі? Якщо ці плоди занадто кислі для вас,спробуйте зварити джем за ось цим рецептом (викладаю). Рецепт мені особисто сподобався тим, що мороки мінімум, вариться джем всього якихось чотири хвилини, а значить і вітаміни зберігаються. Частково вони звичайно втрачаються, адже процес термообробки губить їх, але за чотири хвилини варіння частина вітамінів все одно залишиться.
Знадобиться: пів кілограма ківі (стиглі або не до стиглі), кілограм цукру, пів літра...
Переглядів: 756
Рецепти | | Коментарі (0)

Цей рецепт, як швидко запекти курку в духовці. Найкраще тушку розрізати на порційні шматки або відразу купити курячі ніжки, стегенця або крылья.Промыть курку, натерти сумішшю солі з меленим чорним і червоним перцем. Хто любить, може додати суміш сушених ароматних трав.
Якщо є час, то можна залишити шматки курки маринуватися на півгодини.
Викласти курку у форму, бажано з протипригарним покриттям. Полити на неї зверху олією і злегка струсити, щоб...
Переглядів: 686
Рецепти | | Коментарі (0)

Легкий курячий супчик - дуже хороший варіант для тих, хто стежить за своєю вагою, намагаючись обмежити калорійність питания.Лучше всього для приготування курячого бульйону взяти курячу грудку зі зрізаним філе, по суті, виходить остов, ніяких шкурок або інших частин, при варінні яких виділяється жир.
Залити курячі кістки холодною водою, довести до кипіння, зняти піну, або злити, взагалі, цей перший навар, знову залив вже окропом.
Покласти цілком коріння петрушки, селери, пастернаку,...
Переглядів: 641
Рецепти | | Коментарі (0)

Продукти, які будуть необхідні вам для того, щоб приготувати такий салат з печінки: 200 г яловичої печінки, три курячих яйця, один свіжий огірок досить великого розміру, зелений лук, один пучок листя салату, чотири-п'ять столових ложок майонезу, одна столова ложка рослинного масла, зелень петрушки, сіль і чорний мелений перець.

Яловичу печінку слід гарненько промити, а після цього смажити на розігрітій сковороді з рослинною олією до утворення рум'яної скоринки. Потім...
Переглядів: 698
Рецепти | | Коментарі (0)

Список продуктів, які знадобляться: п'ять картоплин, половина кілограма рибного філе (використовується філе річкової риби), дві скибочки білого хліба, 100 мл молока, один яєчний білок, дві столові ложки вершкового масла, три солоних огірочка, чотири столові ложки майонезу, два варених круто яйця, дві столові ложки консервованого горошку, листя салату, сіль.

Шматочки білого хліба потрібно вимочити в молоці, після чого разом з промитим рибним філе пропустити через м'ясорубку, далі до отриманого...
Переглядів: 645
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3551-3560 3561-3570 3571-3580 3581-3590 3591-3600 ... 4691-4700 4701-4708