Головна » Статті » Рецепти |
Цей рецепт, як швидко запекти курку в духовці. Найкраще тушку розрізати на порційні шматки або відразу купити курячі ніжки, стегенця або крылья.Промыть курку, натерти сумішшю солі з меленим чорним і червоним перцем. Хто любить, може додати суміш сушених ароматних трав. Якщо є час, то можна залишити шматки курки маринуватися на півгодини. Викласти курку у форму, бажано з протипригарним покриттям. Полити на неї зверху олією і злегка струсити, щоб... |
Легкий курячий супчик - дуже хороший варіант для тих, хто стежить за своєю вагою, намагаючись обмежити калорійність питания.Лучше всього для приготування курячого бульйону взяти курячу грудку зі зрізаним філе, по суті, виходить остов, ніяких шкурок або інших частин, при варінні яких виділяється жир. Залити курячі кістки холодною водою, довести до кипіння, зняти піну, або злити, взагалі, цей перший навар, знову залив вже окропом. Покласти цілком коріння петрушки, селери, пастернаку,... |
Продукти, які будуть необхідні вам для того, щоб приготувати такий салат з печінки: 200 г яловичої печінки, три курячих яйця, один свіжий огірок досить великого розміру, зелений лук, один пучок листя салату, чотири-п'ять столових ложок майонезу, одна столова ложка рослинного масла, зелень петрушки, сіль і чорний мелений перець. Яловичу печінку слід гарненько промити, а після цього смажити на розігрітій сковороді з рослинною олією до утворення рум'яної скоринки. Потім... |