Головна » Статті » Рецепти

Мармелад з ківі (рецепт)
Дівчатка, хто любить ківі? Якщо ці плоди занадто кислі для вас,спробуйте зварити джем за ось цим рецептом (викладаю). Рецепт мені особисто сподобався тим, що мороки мінімум, вариться джем всього якихось чотири хвилини, а значить і вітаміни зберігаються. Частково вони звичайно втрачаються, адже процес термообробки губить їх, але за чотири хвилини варіння частина вітамінів все одно залишиться.
Знадобиться: пів кілограма ківі (стиглі або не до стиглі), кілограм цукру, пів літра апельсинового соку і пектин. За приводу пектину: можна купити цукор з пектином, він надає варенню желе образне стан. А можна окремо пектин купити і засипати цукор, перемішати і потім використовувати його для варіння джему.
видавлюємо Сік з свіжих апельсин, ківі можна не мити, на дві половинки кожен плід розрізати і вийняти м'якоть. Блендером м'якоть з соком і цукром (плюс пектин) в однорідну масу змішуємо і чотири хвилини варимо.
Гарячий джем у баночки розливаємо і закатуємо.
Просмотров: 715
Категория: Рецепти |
| Теги: ківі, чотири

Рекомендовані рецепти:

Рецепт "Хрусткого" салату
Квасоля з помідорами і грибами
Шоколадний торт-бізі
Парові булочки
Морквяний торт
Картопляні пиріжки з капустою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: