Головна » Статті » Рецепти

Живе варення з журавлини і апельсинів (рецепт)
Хочу запропонувати на ваш "суд" наступний рецепт приготування варення: живе варення з апельсинів і журавлини. Живе воно тому, що не вариться, тобто всі наявні в ягоди і цитрусових вітаміни зберігаються в повному обсязі.
Для приготування варення по цьому рецепту потрібна журавлина і апельсини, і того й іншого по півтора кілограм. Цукру беремо три кілограми. Апельсини бажано брати БІО, тобто ті, які можна прямо зі шкуркою є. Якщо ви купуєте самі звичайні імпортні апельсини, то попередньо треба гарненько зі щіткою промити апельсини і кіпяточком обдати.

Апельсини нарізаємо кубиками, журавлину дуже ретельно миємо і просушуємо. Тепер треба все інгредієнти через м'ясорубку пропустити, але ще зручніше це робити за допомогою заглибного блендера. Відразу цукор не розчиняється, але це не біда, варення не заграє. Як тільки всі інгредієнти измельчатся і перемішаються, можна розкладати "живе" варення з чистим стерилізованим баночках і ставити на зберігання в прохолодне місце.
Просмотров: 822
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: варення, апельсини

Рекомендовані рецепти:

Готуємо "Рибник"
Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Смородиновий пиріг
Слойки з яблуками
Омлет з сиром
Сирники
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: