Головна » Статті » Рецепти

Помідори, фаршировані грибною ікрою
Красиве і апетитне блюдо, до того ж воно чудово підходить для харчування під час посту; готувати це блюдо зовсім нескладно і дуже швидко.
Продукти необхідні для приготування фаршированих грибною ікрою помідорів: половина кілограма стиглих красивих твердих помідорів середнього розміру, близько 200 грамів грибів (для даної страви можуть підійти як свіжі, так і заморожені гриби), одна-дві невеликі ріпчасті цибулини, по половині пучка зелені петрушки і кропу, мелений чорний перець і сіль.
Спочатку необхідно підготувати помідори до фаршированию, для цього томати потрібно добре вимити і витерти насухо, після чого зрізати верхівку і з допомогою чайної ложечки акуратно вийняти м'якоть з помідорів.
Гриби заморожені або свіжі відварити у воді з додаванням невеликої кількості солі до готовності(можна навіть трішечки переварити), потім з них треба злити всю рідину, злегка віджати і дрібно нарізати. Ріпчасту цибулю почистити, подрібнити і обсмажити на олії до золотистого кольору і перемішати з підготовленими грибами, додати за смаком сіль і перець, а також дрібно нарубану зелень.
Нафарширувати помідори вийшла грибною ікрою і викласти на деко. Запікати страву при температурі 200 градусів протягом 20-30 хвилин.
Просмотров: 489
Категория: Рецепти |
| Теги: помідорів, помідори

Рекомендовані рецепти:

Налисники на молоці
Смажене морозиво
Слойки з яблуками
Готуємо "Рибник"
Салат з авокадо і бекону
Fougasse - або що таке фугас?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: