Головна » Статті » Рецепти

Лимонний мус
Рецепт цього легкого лимонного мусу зможуть оцінити любителі всіляких желейних десертів, також він цілком може припасти до смаку дітям.

Необхідні для приготування мусу інгредієнти: дві склянки води, один лимон, 15 г желатину, три чверті склянки цукрового піску.

З лимона необхідно зрізати цедру і подрібнити її, а також окремо сік вичавити. Желатин потрібно замочувати в невеликій кількості теплої води близько півгодини. У невелику каструльку слід влити воду і засипати цукор, все добре перемішати і довести до кипіння на помірному вогні. Після цього в ще гарячий сироп додати лимонну цедру, а також попередньо замочений і потім віджатий желатин і, постійно помішуючи суміш, довести її ще раз до кипіння. Потім влити до гарячої суміші лимонний сік і добре розмішати. Каструльку з отриманою сумішшю покласти в холодну воду і збивати віночком (або міксером, поки маса не стане пінистої і однорідною і не почне трохи густіти. Мус розлити у формочки або креманки і поставити в холодильник на кілька годин.
Готовий мус можна прикрасити шматочками лимона або солодким сиропом.
Просмотров: 960
Категория: Рецепти |
| Теги: Желатин, мус

Рекомендовані рецепти:

Мексиканський шоколадний пиріг
М'ясний батон з дайконом і шинкою
Ажурні млинці
Ладду - східне ласощі з нуту
Торт "Медовик"
Кругла хала
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: