Список продуктів: вісімсот грамів риби, п'ятдесят грамів білого батона, склянку молока, дві ріпчасті цибулини, двадцять грамів жиру, одне яйце, двадцять грамів манки, 0.75 склянки свіжої сметанки, сіль, шістдесят грамів жиру для випічки, чорний перчик. Процес приготування:
Чистимо рибу і прибираємо кістки і хребет. Найзручніше відразу купити філе. Батон замочуємо в молоці і добре віджимаємо. Дрібно рубаємо цибулини і підрум'янюємо на жирі. Філе, цибулю і віджатий батончик двічі проворачиваем через м'ясорубку.
Додаємо манку, яйце, три ложки молока, приправляємо перцем і сіллю і вимішуємо фарш. В результаті виходить не дуже щільна маса.
Викладаємо фарш на папір для випічки, формуємо рулетик, поливаємо його жиром, загортаємо в папір і запікаємо 40 хвилин в духовій шафі.
Готовий рулет розгортаємо, нарізаємо шматочками товщиною близько одного сантиметра. Вкладаємо шматочки рулету на велике блюдо, поливаємо підсоленою сметаною. Прикрашаємо рулет петрушкою і шматочками звареного круто яйця.
|