Рецепт цікавого і досить незвичайного салату з оселедцем, м'ясом і овочами.
Список інгредієнтів, які знадобляться для приготування цього салату: 450 грамів м'яса (підійде яловичина або нежирна свинина), 150 грамів оселедця, два-три курячих яйця, дві невеликі картоплини, одна невелика свіже яблуко (потрібно яблуко кислуватого сорту і вже точно несолодке), 250 г маринованих огірків, пучок зелені, 100 грамів сметани і 20 грамів столової гірчиці для заправки, сіль. Курячі яйця потрібно відварити яйця, картоплю зварити в мундирі, м'ясо відварити в трошки підсоленій воді до готовності. Яблука слід вимити і почистити, а потім нарізати невеликими кубиками. На такі ж кубики необхідно також порізати оселедець, варений і очищений від шкірки картоплю, солоні огірки та відварене м'ясо. Варені круто яйця очистити від шкаралупи і дрібно нарізати. Потім всі підготовлені і нарізані інгредієнти змішати і заправити сумішшю з сметани і гірчиці, додати за смаком сіль. Готовий салат прикрасити подрібненою зеленню і шматочками яблук.
|