Легкий курячий супчик - дуже хороший варіант для тих, хто стежить за своєю вагою, намагаючись обмежити калорійність питания.Лучше всього для приготування курячого бульйону взяти курячу грудку зі зрізаним філе, по суті, виходить остов, ніяких шкурок або інших частин, при варінні яких виділяється жир. Залити курячі кістки холодною водою, довести до кипіння, зняти піну, або злити, взагалі, цей перший навар, знову залив вже окропом. Покласти цілком коріння петрушки, селери, пастернаку, моркву, цибулину, в яку увіткнути одну штуку для гвоздички аромату і лавровий лист. Варити 1 годину на слабкому вогні. Витягнути кістки, охолодити, зняти залишки м'яса. При бажанні можна зварити в бульйоні і одну курячу грудку, тоді її порізати кубиками, як і моркву. Бульйон процідити, він виходить абсолютно прозорий, тепер його посолити, довести до кипіння, покласти куряче м'ясо і моркву, заправити чорним і червоним меленим перцем. Окремо відварити будь-які макаронні вироби. В тарілку викласти макарони, залити бульйоном, обов'язково заправити зеленню - кропом і петрушкою.
|