Рецепт незвичайного десерту, який може стати изысканнейшим десертом... Необхідні для приготування продукти (для шести порцій): половина кілограма дрібних абрикосів, по одному шматочку цукру на кожен абрикос, 150 грамів борошна, два курячих яйця, 30 г вершкового масла, близько двох літрів води, 100 г панірувальних сухарів, близько трьох столових ложок цукрової пудри. Абрикоси необхідно вимити, а потім видалити з них кісточки і всередину кожного абрикоса покласти по шматочку цукру. У склянці окропу слід розтопити дві столові ложки вершкового масла, туди ж покласти борошно і гарненько розмішати, після чого трохи остудити масу. Потім додати в тісто два яйця і знову розмішати. Тісто скачати в "ковбаску" і порізати на невеликі шматочки (їх має бути стільки ж, скільки і абрикосів). Кожен абрикос загорнути в трохи розкатаний шматочок тесту і дати їм полежати хвилин п'ять. Воду закип'ятити і посолити, після чого в киплячу воду треба покласти абрикосові кнедлики. Трохи зменшити вогонь і варити кнедлики близько 10 хвилин. Панірувальні сухарі необхідно злегка обсмажити на розігрітому вершковому маслі, що залишилося і обваляти в них готові кнедлики, а при подачі посипати цукровою пудрою.
|