Головна » Статті » Рецепти

Вершковий суп з яловичиною (рецепт)
Хто любить суп з яловичиною? Я обожнюю яловичину в будь-якому вигляді, це м'ясо вважається дієтичним і найкориснішим.)) Пропоную варіант супу на яловичині, за рецептом в процесі приготування додаються свіжі вершки,звідси і назва супу: вершковий.
Інгредієнти: м'ясо яловиче 500 грам, гриби печериці 200 грам, склянку вершків, літр води, одна цибулина, копчена паприка (в сухому вигляді), морквина одна штучка і зелень на ваш розсуд, плюс олія рослинна рафінована.

Приготування супу: м'ясо треба промити, нарізати шматочками, просушити. У сотейнику олії трохи розігріти, шматочки м'яса закласти. Цибулю і моркву почистити і нарізати, додати до м'яса і обсмажити не до готовності. Солимо і перчимо, воду додаємо, кип'ятимо на повільному вогні супчик. Грибочки окремо обсмажуємо, але спершу промиваємо та нарізаємо їх. Додаємо гриби в суп, і додаємо паприку. У самому кінці, коли м'ясо стане м'яким і буде легко проколюватися ножем - додаємо вершки і зелень, перемішуємо і вимикаємо вогонь. Все, вершковий суп готовий!
Приємного!
Просмотров: 661
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, додаємо

Рекомендовані рецепти:

Пиріг з куркою в вершково-грибному соусі
Сирні булочки-кіски
Печенюшки "Міні"
Болгарський картопляний салат
Яблучний-вишневий соложеник
Готуємо сирники
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: