Головна » Статті » Рецепти

Котлети, фаршировані яйцями і курячою печінкою
Для того, щоб приготувати такі незвичайні котлетки вам знадобляться такі продукти: 400 грамів яловичого фаршу, 100 грамів курячої печінки, половина склянки рослинного масла, дві репчатых цибулини середніх розмірів, три курячих яйця, 70 г панірувальних сухарів, 50 г сметани, 50 грамів томатної пасти, близько 10 грамів борошна, половина пучка свіжої зелені, чорний перець і сіль.
До яловичого фаршу слід додати за смаком сіль і мелений чорний перець і добре перемішати.
Ріпчасту цибулю очистити і дрібно порізати, а після цього обсмажити на сковороді в рослинному маслі. Курячі яйця потрібно круто відварити і порізати курячу печінку необхідно пропустити через м'ясорубку, а зелень подрібнити. Потім всі інгредієнти для начинки з'єднати,перемішати і посолити.
Для соусу змішати томатну пасту і сметану, додати борошно і сіль і варити на маленькому вогні до загусання маси.
Фарш розділити на частини і сформувати з них коржики, на середину яких викласти трохи начинки і заліпити краї, котлет надати круглу форму. Обваляти кожну котлетку в сухарях і обсмажити до готовності на рослинному маслі.
Готові котлети полити соусом.
Просмотров: 1065
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: яловичого, сіль

Рекомендовані рецепти:

Пиріг з грибами і гречкою
Торт для ангела
Террін з курячої печінки з мартіні і малиною
Яблучний-вишневий соложеник
Імбирно-медовий кекс з волоськими горіхами
Шарлотка з мандаринами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: