Для того, щоб приготувати такі незвичайні котлетки вам знадобляться такі продукти: 400 грамів яловичого фаршу, 100 грамів курячої печінки, половина склянки рослинного масла, дві репчатых цибулини середніх розмірів, три курячих яйця, 70 г панірувальних сухарів, 50 г сметани, 50 грамів томатної пасти, близько 10 грамів борошна, половина пучка свіжої зелені, чорний перець і сіль. До яловичого фаршу слід додати за смаком сіль і мелений чорний перець і добре перемішати. Ріпчасту цибулю очистити і дрібно порізати, а після цього обсмажити на сковороді в рослинному маслі. Курячі яйця потрібно круто відварити і порізати курячу печінку необхідно пропустити через м'ясорубку, а зелень подрібнити. Потім всі інгредієнти для начинки з'єднати,перемішати і посолити. Для соусу змішати томатну пасту і сметану, додати борошно і сіль і варити на маленькому вогні до загусання маси. Фарш розділити на частини і сформувати з них коржики, на середину яких викласти трохи начинки і заліпити краї, котлет надати круглу форму. Обваляти кожну котлетку в сухарях і обсмажити до готовності на рослинному маслі. Готові котлети полити соусом.