Головна » Статті » Рецепти

Яєчня з заморожених яєць (рецепт)
Ох і здивувалася, коли знайшла цей рецепт в інтернеті. До чого фантазія доходить, виявляється, яйця можна заморожувати і потім смажити їх. На вигляд (судячи по картинці) - виходить сама звичайна яєчня, але тільки зовсім крихітного розміру. Ось рецепт, може хто надумає таке "диво" приготувати.
Так от, нам знадобиться одне велике куряче яйце. Його слід промити, просушити і відправити в морозилку. Воно повинно промерзнути повністю, тому тримати яйце в морозилці потрібно не менше шести годин.
закінчення часу яйце дістаємо і чистимо. Чиститься погано, але для жінок немає нездійсненних завдань. Загалом як тільки з читанням яйця ви впораєтеся, відразу ж уздовж нарізайте його на часточки. Скільки часточок вийде нарізати, стільки міні яєчні потім вийде сжарить. Гріємо з вершковим маслом сковорідку, часточки яєць викладаємо і в підсумку вийдуть мініатюрні смажені яєчні. З одного великого яйця виходить нарізати три часточки, відповідно виходить три яєчні.))
Просмотров: 607
Категория: Рецепти |
| Теги: яйця, яєчні

Рекомендовані рецепти:

Печиво на крохмалі з апельсиновою начинкою
Салат ананасно-маслиновый
Молоді кабачки в горіховому соусі
Пиріжки з щавлем і яйцем
Салат з оселедцем (рецепт)
Fougasse - або що таке фугас?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: