Необхідні для приготування даного страви продукти: приблизно один кілограм яловичих реберець, 60 мл рослинного масла, 50 мл коньяку, 50 мл апельсинового джему, один апельсин середнього розміру, зелень петрушки, мелений чорний перець і сіль. Яловичі реберця необхідно ретельно промити в холодній воді, а потім порізати на невеликі порційні шматочки. Всі шматочки слід перекласти в не надто глибоку емальовану миску або каструлю і посипати сіллю і чорним меленим перцем за смаком. Апельсиновий джем потрібно з'єднати з коньяком і рослинною олією, добре перемішати отриману суміш і залити отриманим маринадом яловичі реберця. Дати їм постояти в апельсиновому маринаді близько трьох-чотирьох годин, після чого дістати реберця з маринаду і посмажити на грилі або на сковороді, перевертаючи до повної готовності. Готову страву слід викласти порціями на тарілки і прикрасити порізаним апельсином і гілочками свіжої зелені.