Головна » Статті » Рецепти

Яловичі реберця в апельсиновому маринаді
Необхідні для приготування даного страви продукти: приблизно один кілограм яловичих реберець, 60 мл рослинного масла, 50 мл коньяку, 50 мл апельсинового джему, один апельсин середнього розміру, зелень петрушки, мелений чорний перець і сіль.
Яловичі реберця необхідно ретельно промити в холодній воді, а потім порізати на невеликі порційні шматочки. Всі шматочки слід перекласти в не надто глибоку емальовану миску або каструлю і посипати сіллю і чорним меленим перцем за смаком.
Апельсиновий джем потрібно з'єднати з коньяком і рослинною олією, добре перемішати отриману суміш і залити отриманим маринадом яловичі реберця.
Дати їм постояти в апельсиновому маринаді близько трьох-чотирьох годин, після чого дістати реберця з маринаду і посмажити на грилі або на сковороді, перевертаючи до повної готовності.
Готову страву слід викласти порціями на тарілки і прикрасити порізаним апельсином і гілочками свіжої зелені.
Просмотров: 622
Категория: Рецепти |
| Теги: мл, реберця

Рекомендовані рецепти:

Заливна шинка
М'ятне печиво "Мохіто"
Салат "Дубочек"
Вівсяне печиво з медом
Великодні паски
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: