Головна » Статті » Рецепти

Бігос - капуста ...капустою!
Це блюдо, як раз для зими, особливо смачне, коли настоїться пару днів, як борщ. Бігос, можна назвати тушкованою капустою, але це не зовсім так. Оскільки обов'язково використовується як свіжа, так і квашена капуста в рівному співвідношенні. Отже, готуємо! По 250 г кожного виду м'яса і копченостей (свинина, яловичина, копчена грудинка і мисливські сосиски) ріжемо кубиками. В казанку або дуже глибокому сотейнику з товстим дном і обсмажити велику цибулину, нарізану кубиками, потім додати дві середнього розміру морквини, натерті на крупою тертці, після йде свіже м'ясо. Обсмажили свинину і яловичину з овочами, додаємо шинковану смужками свіжу капусту (півкіло), трохи пом'ятий з сіллю для виділення соку, присипаємо кмин, приливаем 250 мл окропу, тушкуємо під кришкою, коли стане майже м'якою, кладемо квашену капусту, перемішуємо, нехай кипить хвилин 5, тепер додаємо всі копченості і півсклянки томатної пасти, солимо, червоний і чорний перець, пробуємо. Бігос має бути з кислинкою. Часто за бажанням, додають чорнослив. Все тушкуємо під кришкою ще хвилин 10.
Просмотров: 510
Категория: Рецепти |
| Теги: Під, бігос

Рекомендовані рецепти:

Пиріг-галета з журавлиною
Дріжджовий пиріг з сиром і сливами
Торт "Прага"
Курка, запечена з травами
Гуляш з індички з овочами
Печінковий салат з буряком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: