Головна » Статті » Рецепти |
Ці тістечка дуже смачні і зовсім не нашкодять фігурі, готувати їх можна з вином, а можна його замінити гранатовим соком, тоді тістечко вийде ще корисніше! Для приготування таких сливових тістечок вам знадобляться наступні продукти: половина кілограма злив, 150 грамів чорносливу, 25 грамів волоських горіхів, 70 грамів вівсяних пластівців, 10 г желатину, одна столова ложка меду, три столові ложки какао-порошку, 50 мл червоного вина (яке можна замінити гранатовим соком). Чорнослив... |
Таке варення вариться всього тридцять хвилин, знадобляться родзинки, яблука і чорна смородина, плюс лимон. Замість родзинок можна додати курагу в'ялену або ж стиглі абрикоси (якщо вирішите варити з абрикосами, кісточки потрібно попередньо вийняти). Беремо один кг цукру і один стакан води, змішуємо, на вогонь в каструлі ставимо і чекаємо, поки цукор частково розчиниться. Виходить страшенний сироп, в нього треба видавити сік одного великого лимона, сюди ж можна і... |
Необхідні для приготування чотирьох порцій рису інгредієнти: 300 грамів рису (брати потрібно довгий рис), 700 грамів овочевого бульйону, 200 грамів морозива горошку, два великих зелених перцю, два свіжих зелених перцю чилі, одна велика ріпчаста цибулина, три столові ложки рослинної олії, один зубчик часнику, одна столова ложка меленого коріандру, шість столових ложок порізаного коріандру, одне яйце, перець і сіль. Зелений перці чилі слід вимити і очистити від плодоніжок і насіння,... |
Я якось чула, що жовток курячого яйця краще збивається з маслом рослинним, якщо його підігріти до кімнатної температури. У зв'язку з цим у мене питання: а якщо майонез домашній з сирого жовтка збивати, треба заздалегідь яйце трохи підігріти? Або з холодильника можна брати охолоджене яйце і відразу збивати? |
Дівчата, хтось з вас робив домашній майонез на молоці? Я знайшла рецепт в ЖЖ, начебто за відгуками класний майонез виходить. Яйця в склад не входять, тільки молоко коров'яче і рослинне масло. Але сам процес не описаний і я не зрозумію, як олію вливати? Всі відразу вбухнуть або цівкою вливати..? І за рахунок чого майонез на молоці густіє? |