Головна » Статті » Рецепти |
Запіканка з тунцем
Смачну і ніжну запіканку можна приготувати з додаванням тунця. Для цього нам потрібні наступні продукти: Для тіста: Яйця курячі - п'ять штук; Борошно - п'ять столових ложок; Майонез - двісті грамів; Сметана - двісті грамів; Сода - одна чайна ложка. Для начинки: Рис відварний - двісті грамів; Тунець консервований - сто шістдесят грамів; Чорний перець мелений - половина чайної ложки; Лук - дві головки. Як будемо готувати? Спочатку зробимо начинку. Для цього треба спасерувати цибулю, який попередньо порізати дрібно. Рис треба відварити. Перекласти В миску рис, додати до нього цибулю і тунець. Добре перемішати і додати перець. Готуємо тісто: треба збити яйця, додати до них сметану і майонез. Потім всипати соду і борошно, ретельно розмішати. Форму для запіканки треба застелити папером для випічки. Вилити в неї третину тіста і розкласти начинку, зверху вилити тісто. Поставити форму в гарячу духовку і готувати близько однієї години при температурі сто п'ятдесят градусів. Готову запіканку викласти на блюдо і прибрати папір. Нарізати порційно. Блюдо готове. | |
Просмотров: 1645 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |