Головна » Статті » Рецепти

Запіканка з тунцем
Смачну і ніжну запіканку можна приготувати з додаванням тунця.
Для цього нам потрібні наступні продукти:
Для тіста:

Яйця курячі - п'ять штук;
Борошно - п'ять столових ложок;
Майонез - двісті грамів;
Сметана - двісті грамів;
Сода - одна чайна ложка.

Для начинки:

Рис відварний - двісті грамів;
Тунець консервований - сто шістдесят грамів;
Чорний перець мелений - половина чайної ложки;
Лук - дві головки.

Як будемо готувати?

Спочатку зробимо начинку. Для цього треба спасерувати цибулю, який попередньо порізати дрібно. Рис треба відварити. Перекласти В миску рис, додати до нього цибулю і тунець. Добре перемішати і додати перець.

Готуємо тісто: треба збити яйця, додати до них сметану і майонез. Потім всипати соду і борошно, ретельно розмішати.

Форму для запіканки треба застелити папером для випічки. Вилити в неї третину тіста і розкласти начинку, зверху вилити тісто.

Поставити форму в гарячу духовку і готувати близько однієї години при температурі сто п'ятдесят градусів.

Готову запіканку викласти на блюдо і прибрати папір. Нарізати порційно. Блюдо готове.

Просмотров: 1645
Категория: Рецепти |
| Теги: двісті, треба

Рекомендовані рецепти:

Samosa - індійські пиріжки
Брокколі з беконом і макарони-черепашками
Пудинг з фініками
Манник з сиром
Тайський салат
Сирні оладки з зеленню
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: