Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати легкий суп з гречаною крупою?
Іноді хочеться швидко і обов'язково смачно приготувати якийсь легкий супчик. Зазвичай я такий суп готую, коли у мене вже є відварна гречана крупа.
Нам необхідно в розрахунку на каструлю в три літри взяти:

Картоплі - шість або сім бульб середнього розміру;
Гречана крупа (зварена) - чотири або п'ять столових ложок;
Морква - одна штука;
Цибулина - одна головка;
Лавровий лист, перець горошком, сіль, зелень;
Ковбаса копчена - сто грам;
Рослинне і вершкове масло.

Як будемо готувати суп?

Для початку наллємо в каструлю води, приблизно половину і поставимо на вогонь. Картоплю очистити і покришити кубиками невеликими. Потім у киплячу воду закинути картоплю.

Моркву натерти, цибулю нарізати кубиками. Спасерувати спочатку цибулю на рослинній олії з додаванням невеликої кількості вершкового масла, потім додати до нього моркву. Ковбасу порізати невеликими кубиками і також скласти до овочів. Всі трохи обсмажити.

Як тільки картопля буде готова, додати гречану кашу, перемішати і викласти піджарку. Якщо є необхідність, то можна додати кип'яченої води. Розмішати суп, присолити його, покласти лист лавра, перець горошком (чотири штуки) і проварити хвилин п'ятнадцять. В кінці додати зелень і дати ще проваритися хвилини три.
Просмотров: 655
Категория: Рецепти |
| Теги: кубиками, суп

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди з сирним салатом
Печиво-квадратики "Осіннього вечора"
Бабця яблучна
Кабачковий пиріг з сиром і м'ятою
Ладду - східне ласощі з нуту
Манник з сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: