Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати легкий суп з гречаною крупою?
Іноді хочеться швидко і обов'язково смачно приготувати якийсь легкий супчик. Зазвичай я такий суп готую, коли у мене вже є відварна гречана крупа. Нам необхідно в розрахунку на каструлю в три літри взяти: Картоплі - шість або сім бульб середнього розміру; Гречана крупа (зварена) - чотири або п'ять столових ложок; Морква - одна штука; Цибулина - одна головка; Лавровий лист, перець горошком, сіль, зелень; Ковбаса копчена - сто грам; Рослинне і вершкове масло. Як будемо готувати суп? Для початку наллємо в каструлю води, приблизно половину і поставимо на вогонь. Картоплю очистити і покришити кубиками невеликими. Потім у киплячу воду закинути картоплю. Моркву натерти, цибулю нарізати кубиками. Спасерувати спочатку цибулю на рослинній олії з додаванням невеликої кількості вершкового масла, потім додати до нього моркву. Ковбасу порізати невеликими кубиками і також скласти до овочів. Всі трохи обсмажити. Як тільки картопля буде готова, додати гречану кашу, перемішати і викласти піджарку. Якщо є необхідність, то можна додати кип'яченої води. Розмішати суп, присолити його, покласти лист лавра, перець горошком (чотири штуки) і проварити хвилин п'ятнадцять. В кінці додати зелень і дати ще проваритися хвилини три. | |
Просмотров: 655 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |