Головна » Статті » Рецепти |
Чудовий різдвяний кекс. Я, правда, печу його на Новий рік. Є кекс краще не раніше, ніж через тиждень після випічки, а зберігати такий кекс можна і до весни. Увага! Із зазначеної кількості продуктів виходить два ВЕЛИЧЕЗНИХ штолень. Краще робити половину порції. Список продуктів: півтора кілограма борошна; триста грамів цукру; півкіло масла; сімсот п'ятдесят грамів родзинок; п'ятсот грамів солодкого мигдалю і якщо є, п'ять штучок горького; п'ятдесят -... |
Для приготування цього супу-пюре вам будуть потрібні наступні продукти (для чотирьох порцій): дві великих картоплини, одна ріпчаста цибулина, дві столові ложки оливкової олії 225 г броколі, 125 грамів сиру рокфор, один літр овочевого бульйону, 150 мл жирних вершків, невелика щіпка паприки, перець і сіль. Картоплю необхідно почистити і нарізати кубиками, ріпчасту цибулину почистити і подрібнити. Брокколі помити. Оливкова олія потрібно влити у велику каструлю і розігріти, а потім додати... |
У мене є в запасі два рецепту приготування варення з лимонів. Варення можна в кінці приготування блендером подрібнити, додати пектин і тоді вийде справжній джем. Але це за бажанням, можна і не подрібнювати, варення шматочками буде і це теж дуже смачно! На один шістсот грамів лимонів необхідно взяти пів кіло цукру. Шкурки від лимонів нам не потрібні, ми їх відразу знімає і використовуємо для інших страв або викидаємо.... |
Список необхідних продуктів: шість курячих грудок (бажано вибрати побільше), 225 грамів консервованих ананасів, зелений лук, щіпка перцю чилі, 50 г цукру, сіль і чорний мелений перець. Зелений лук необхідно подрібнити. Злити з консервованих ананасів сік в окрему посудину і зберегти, а їх дрібно порізати, а потім змішати з зеленим цибулею і додати чорний перець і сіль. Курячі грудки слід промити, після чого в кожній з них зробити збоку невеликий... |