Головна » Статті » Рецепти |
Дуже трудомісткий процес приготування цього варення (як мені здається), але не всі ж такі ледарки, як я.)) Може кому і захочеться повозитися з приготуванням це варення, результат, я думаю, повинен бути чудовим. Абрикоси треба цілими плодами занурити в киплячу воду, для цього краще всього воду кип'ятити у великій широкій каструлі. Як тільки знову закипить вода, абрикоси негайно виймає і на сито перекладаємо. Потім, коли вони повністю охолонуть, треба буде... |
Такі нескладні у приготуванні бутерброди з копченою сардиной можуть стати незвичайним сніданком і урізноманітнити звичний раціон, а також здатні прикрасити будь-який святковий стіл. Список потрібних для приготування інгредієнтів (у розрахунку на одну порцію): 200 грамів батона, дві столові ложки вершкового масла, дві штучки копчених сардин, три маринованих солодких перцю, 50 г ріпчастої цибулі, три маслинки,одна їдальня ложка лимонного соку,три чайних ложки оцту, дві столові ложки рослинної олії, одна столова... |
Диня для приготування цього варення потрібна трохи не до стигла. Не зовсім зелена, але і не переспелая. Шкірку треба очистити і всю середину з насінням вийняти. Нам знадобиться тільки щільна м'якоть, яку треба нарізати дрібними шматочками. Шматочки нарізаною дині щедро посипаємо цукром, ставимо в холодильник на дві години (не знаю навіщо так, але в рецепті саме так і написано). Решту цукру треба змішати з водою і зварити сироп.... |
У мене таке питання, а якщо я хочу зварити суп з досить жирної риби, треба зливати воду першу? Просто я коли м'ясний бульйон варю, як тільки вода закипає - зливаю і нову воду наливаю. А як бути з жирною рибою? Приміром червона риба. Може першу воду теж треба злити (щоб жир весь пішов), залити за новою водою і варити бульйон? Як правильно? |