Головна » Статті » Рецепти


Дуже трудомісткий процес приготування цього варення (як мені здається), але не всі ж такі ледарки, як я.)) Може кому і захочеться повозитися з приготуванням це варення, результат, я думаю, повинен бути чудовим.
Абрикоси треба цілими плодами занурити в киплячу воду, для цього краще всього воду кип'ятити у великій широкій каструлі. Як тільки знову закипить вода, абрикоси негайно виймає і на сито перекладаємо. Потім, коли вони повністю охолонуть, треба буде...
Переглядів: 638
Рецепти | | Коментарі (0)

Такі нескладні у приготуванні бутерброди з копченою сардиной можуть стати незвичайним сніданком і урізноманітнити звичний раціон, а також здатні прикрасити будь-який святковий стіл.
Список потрібних для приготування інгредієнтів (у розрахунку на одну порцію): 200 грамів батона, дві столові ложки вершкового масла, дві штучки копчених сардин, три маринованих солодких перцю, 50 г ріпчастої цибулі, три маслинки,одна їдальня ложка лимонного соку,три чайних ложки оцту, дві столові ложки рослинної олії, одна столова...
Переглядів: 774
Рецепти | | Коментарі (0)

Це блюдо вважається дуже смачним і корисним, головне, що воно готується у власному соку, не використовуючи смаження. В оригіналі готують його з баранини або яловичини. Я приготувала з курки - вийшло смачно і насичено.
Необхідні продукти:

Капуста - 250 грамів;
Помідори - 2 шт.;
М'ясо яловичини або баранини - 1 кілограм;
Ріпчаста цибуля - 2 шт.;
Картопля - 4 шт.;
Петрушка, кінза, кріп - по...
Переглядів: 694
Рецепти | | Коментарі (0)

Взагалі-то таку страву можна готувати і в звичайній духовці, коригуючи температуру і час приготування по готовності страви.
Список необхідних для приготування страви інгредієнти: половина кілограма філе пангасіуса, 300 грамів свіжих печериць, 100 г сиру твердих сортів, одна досить велика ріпчаста цибулина, дві столові ложки рослинної олії, чорний мелений перець і сіль (або ж спеціальна приправа для риби).
Рибне філе слід, якщо вона заморожена, розморозити при кімнатній температурі і промити...
Переглядів: 729
Рецепти | | Коментарі (0)

У даному рецепті взагалі-то використовується свіжа спаржа, але її можна цілком замінити на заморожену або консервовану.
Необхідні для приготування зеленого салату продукти (розраховано на шість порцій): 125 грамів тонкої спаржі, 140 грамів листя салату, половинка великого огірка; для цитрусової заправки - сік і натерта цедра з одного лимона, одна чайна ложка меленого чорного перцю, одна столова ложки подрібненої зелені, невелика щіпка цукру і чотири столові ложки оливкової олії.
Підходящої...
Переглядів: 616
Рецепти | | Коментарі (0)

Диня для приготування цього варення потрібна трохи не до стигла. Не зовсім зелена, але і не переспелая. Шкірку треба очистити і всю середину з насінням вийняти. Нам знадобиться тільки щільна м'якоть, яку треба нарізати дрібними шматочками.
Шматочки нарізаною дині щедро посипаємо цукром, ставимо в холодильник на дві години (не знаю навіщо так, але в рецепті саме так і написано). Решту цукру треба змішати з водою і зварити сироп....
Переглядів: 664
Рецепти | | Коментарі (0)

Ось такий рецепт я хочу запропонувати, варення готується саме з зелених не стиглих абрикос, у яких ще не сформована кісточка.
Всі абрикоси промити і довгою товстою голкою проколоти з двох сторін (в довжину і в ширину). Перекладаємо їх у два шари марлі і пов'язуємо Опускаємо цей мішечок в киплячу воду і тримаємо там рівно дві хвилини, потім виймаємо з каструлі і відразу ж в холодну воду занурюємо.
Переглядів: 1273
Рецепти | | Коментарі (0)

Чудове і смачне блюдо деруни. Готують їх по-різному, а можна приготувати і з манною крупою.
Інгредієнти:

Картопля - один кілограм;
Яйце куряче - 2 штуки;
Крупа манна - 6 столових ложок;
Перець і сіль;
Сметана - 4 столових ложки;
Розпушувач - 2 чайні ложки;
Лук - одна велика головка.

Порядок приготування:

Спочатку натираємо цибулину, потім по одній штуці натираємо картоплю і кладемо до цибулі і...
Переглядів: 728
Рецепти | | Коментарі (0)

Зовсім не люблю довго возитися з тестом. Тому цей рецепт пирога мене завжди виручає. На цей раз, я приготувала його з кислою капустою.
Необхідно взяти:

Яєць - 4 шт.;
Майонез - 200 гр;
Сметана - 200 гр;
Борошно - 1 склянка;
Розпушувач - 1 чайна ложка.

Для начинки:

кисла Капуста, яйця відварні і цибулю.

Процес приготування:

Необхідно цибулю дрібно покришити і спасерувати,...
Переглядів: 658
Рецепти | | Коментарі (0)

У мене таке питання, а якщо я хочу зварити суп з досить жирної риби, треба зливати воду першу? Просто я коли м'ясний бульйон варю, як тільки вода закипає - зливаю і нову воду наливаю. А як бути з жирною рибою? Приміром червона риба. Може першу воду теж треба злити (щоб жир весь пішов), залити за новою водою і варити бульйон? Як правильно?
Переглядів: 608
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3461-3470 3471-3480 3481-3490 3491-3500 3501-3510 ... 4691-4700 4701-4708