Головна » Статті » Рецепти

Наливна пиріг з капустою
Зовсім не люблю довго возитися з тестом. Тому цей рецепт пирога мене завжди виручає. На цей раз, я приготувала його з кислою капустою.
Необхідно взяти:

Яєць - 4 шт.;
Майонез - 200 гр;
Сметана - 200 гр;
Борошно - 1 склянка;
Розпушувач - 1 чайна ложка.

Для начинки:

кисла Капуста, яйця відварні і цибулю.

Процес приготування:

Необхідно цибулю дрібно покришити і спасерувати, туди ж додати капусту і злегка згасити.

Окремо відварити яйця. Покришити їх дрібно і додати до капусти, перемішати, начинка готова.

Необхідно зробити тісто. Спочатку яйця збити, додати до них сметану і майонез, розпушувач, перемішати. Всипати борошно і розмішати. Тісто має бути, як сметана.

Дно форми промаслить і вилити частину тіста, розкласти начинку і вилити залишки тіста.

попередньо Розігріти духовку до 180 градусів. Поставити випікатися пиріг. Готується такий пиріг приблизно хвилин 40 або 50. Після цього треба пиріг акуратно перекласти на тарілку.

Приємного апетиту!

Просмотров: 659
Категория: Рецепти |
| Теги: пиріг, необхідно

Рекомендовані рецепти:

Закуска з брокколі і шпрот
Кекс з лимоном і маком
Львівський сирник
Баклажани з волоськими горіхами
Закритий лимонний пиріг
Житні млинці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: