Головна » Статті » Рецепти

Варення з дині (рецепт)
Диня для приготування цього варення потрібна трохи не до стигла. Не зовсім зелена, але і не переспелая. Шкірку треба очистити і всю середину з насінням вийняти. Нам знадобиться тільки щільна м'якоть, яку треба нарізати дрібними шматочками.
Шматочки нарізаною дині щедро посипаємо цукром, ставимо в холодильник на дві години (не знаю навіщо так, але в рецепті саме так і написано). Решту цукру треба змішати з водою і зварити сироп. Виймаємо з холодильника диню в цукрі і заливаємо сиропом (прямо гарячим сиропом) і на добу відставляємо в сторону.
На другий день весь сироп треба злити і окремо від шматочків дині прокип'ятити і потім знову ж залити шматочки дині. Знову на добу відставити в сторону.
Третій день приготування: варимо вже і сироп і шматочки, то якщо не зливаємо його, всього проварюємо п'ять хвилин на слабкому вогні, потім розкладаємо по банках і закатуємо.

Інгредієнти: дині одне кіло, два кіло цукру, води дві склянки.
Просмотров: 575
Категория: Рецепти |
| Теги: дині, треба

Рекомендовані рецепти:

Часникові рулетики
Печиво з фундука
Ватрушка "Ласун"
Гречана каша з тофу
Трюфелі з апельсинових скоринок
Манник з сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: