Головна » Статті » Рецепти

Як варити рибний суп з жирної риби?
У мене таке питання, а якщо я хочу зварити суп з досить жирної риби, треба зливати воду першу? Просто я коли м'ясний бульйон варю, як тільки вода закипає - зливаю і нову воду наливаю. А як бути з жирною рибою? Приміром червона риба. Може першу воду теж треба злити (щоб жир весь пішов), залити за новою водою і варити бульйон? Як правильно?
Просмотров: 622
Категория: Рецепти |
| Теги: воду, бульйон

Рекомендовані рецепти:

Тісто для лаваша в хлібопічці (рецепт)
Полуничний пиріг
Вершковий пиріг по середньовічному рецептом
Макарони з соусом "карбонара"
Гриби в горіховому соусі
Печиво "Анзак"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: