Головна » Статті » Рецепти

Як варити рибний суп з жирної риби?
У мене таке питання, а якщо я хочу зварити суп з досить жирної риби, треба зливати воду першу? Просто я коли м'ясний бульйон варю, як тільки вода закипає - зливаю і нову воду наливаю. А як бути з жирною рибою? Приміром червона риба. Може першу воду теж треба злити (щоб жир весь пішов), залити за новою водою і варити бульйон? Як правильно?
Просмотров: 609
Категория: Рецепти |
| Теги: воду, бульйон

Рекомендовані рецепти:

Райдужні меренги
Кекс з лимоном і маком
Печенюшки "Міні"
Пудинг з фініками
Закритий лимонний пиріг
Бутерброди з сирним салатом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: