Головна » Статті » Рецепти

Зелений салат із заправкою цитрусової
У даному рецепті взагалі-то використовується свіжа спаржа, але її можна цілком замінити на заморожену або консервовану.
Необхідні для приготування зеленого салату продукти (розраховано на шість порцій): 125 грамів тонкої спаржі, 140 грамів листя салату, половинка великого огірка; для цитрусової заправки - сік і натерта цедра з одного лимона, одна чайна ложка меленого чорного перцю, одна столова ложки подрібненої зелені, невелика щіпка цукру і чотири столові ложки оливкової олії.
Підходящої каструльці слід закип'ятити воду і в киплячу покласти спаржу. Варити спаржу потрібно близько трьох-чотирьох хвилин до м'якості, потім дістати її з допомогою шумівки і перекласти в посудину з холодною водою.
Листя салату порвати руками на невеликі шматочки, а огірок необхідно порізати на тонкі смужки. Всі овочі викласти в салатник і перемішати.
Для заправки потрібно з'єднати всі складові і злегка збити, а потім поступово перемішати з салатом.
Просмотров: 457
Категория: Рецепти |
| Теги: спаржу, цитрусової

Рекомендовані рецепти:

Полуничний пиріг
Пудинг з фініками
Цукерки "Вершкові тягучки"
Сирна запіканка з родзинками
Млинці з бананом
Чорничні кекси
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: