Головна » Статті » Рецепти

Узбецька страва - Димлама
Це блюдо вважається дуже смачним і корисним, головне, що воно готується у власному соку, не використовуючи смаження. В оригіналі готують його з баранини або яловичини. Я приготувала з курки - вийшло смачно і насичено.
Необхідні продукти:

Капуста - 250 грамів;
Помідори - 2 шт.;
М'ясо яловичини або баранини - 1 кілограм;
Ріпчаста цибуля - 2 шт.;
Картопля - 4 шт.;
Петрушка, кінза, кріп - по одному пучку;
Морква - 3 шт.;
Зіра - 3 чайних ложки;
Баклажани - 2 шт.;
Сіль - 4 чайних ложки.
Перець болгарський - 3 шт.;
Коріандр - 3 чайних ложки;
Перець мелений чорний - 2 чайних ложки;

Процес приготування:

Якщо м'ясо не занадто жирне, то слід у казан налити трохи олії кукурудзяної. Цибулю очистити і подрібнити півкільцями, змішати з нарізаною зеленню. Додати сіль і спеції, перемішати. Тепер на дно викласти м'ясо, потім трохи цибулі зі спеціями, далі крупно нарізаний картопля, знову цибулю і так викладати всі овочі шарами, перешаровуючи їх цибулею. Зверху викласти капусту, нарізану крупно і покрити всі капустяними листами. Закрити щільно кришкою і відправити у піч на 2 - 3 години, температура повинна бути близько 180 градусів.

Приємного апетиту!
Просмотров: 654
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, чайних

Рекомендовані рецепти:

Гречка з консервованим тунцем
Морквяний торт
Японський чізкейк
Заливний пиріг з грибами
Пікантні гарячі бутерброди
Омлет-бісквіт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: