Головна » Статті » Рецепти |
Узбецька страва - Димлама
Це блюдо вважається дуже смачним і корисним, головне, що воно готується у власному соку, не використовуючи смаження. В оригіналі готують його з баранини або яловичини. Я приготувала з курки - вийшло смачно і насичено. Необхідні продукти: Капуста - 250 грамів; Помідори - 2 шт.; М'ясо яловичини або баранини - 1 кілограм; Ріпчаста цибуля - 2 шт.; Картопля - 4 шт.; Петрушка, кінза, кріп - по одному пучку; Морква - 3 шт.; Зіра - 3 чайних ложки; Баклажани - 2 шт.; Сіль - 4 чайних ложки. Перець болгарський - 3 шт.; Коріандр - 3 чайних ложки; Перець мелений чорний - 2 чайних ложки; Процес приготування: Якщо м'ясо не занадто жирне, то слід у казан налити трохи олії кукурудзяної. Цибулю очистити і подрібнити півкільцями, змішати з нарізаною зеленню. Додати сіль і спеції, перемішати. Тепер на дно викласти м'ясо, потім трохи цибулі зі спеціями, далі крупно нарізаний картопля, знову цибулю і так викладати всі овочі шарами, перешаровуючи їх цибулею. Зверху викласти капусту, нарізану крупно і покрити всі капустяними листами. Закрити щільно кришкою і відправити у піч на 2 - 3 години, температура повинна бути близько 180 градусів. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 695 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |