Головна » Статті » Рецепти

Абрикосове варення по-угорськи (рецепт)
Дуже трудомісткий процес приготування цього варення (як мені здається), але не всі ж такі ледарки, як я.)) Може кому і захочеться повозитися з приготуванням це варення, результат, я думаю, повинен бути чудовим.
Абрикоси треба цілими плодами занурити в киплячу воду, для цього краще всього воду кип'ятити у великій широкій каструлі. Як тільки знову закипить вода, абрикоси негайно виймає і на сито перекладаємо. Потім, коли вони повністю охолонуть, треба буде з кожного плоду зняти шкірку і видалити кісточку. Залишається тільки м'якоть.

З розрахунку один до одного (кіло абрикос на кіло цукру) пересипаємо "роздягнені" абрикосины цукром в каструльку. Пересипаємо і залишаємо так на ніч. Потім на наступний день проварюємо наше варення двадцять хвилин і відразу розкладаємо в банки, кришки стерилізуємо і закатуємо баночки. Можна відразу в банках стерилізувати варення, тобто розкласти по банках (до варіння) і стерилізувати годину. Але тут важливо, щоб вода з каструлі не потрапила в банки. Я в цьому випадку відразу стерильними кришками баночки накриваю.
Просмотров: 639
Категория: Рецепти |
| Теги: варення, відразу

Рекомендовані рецепти:

Салат з червоною рибою і овочами (рецепт)
Готуємо сушіння
Булочки "Кишеньки"
Сирні кекси з кропом і кмином
Закуска з брокколі і шпрот
Шоколадний пиріг з сирними кульками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: