Головна » Статті » Рецепти

Деруни з манною крупою
Чудове і смачне блюдо деруни. Готують їх по-різному, а можна приготувати і з манною крупою.
Інгредієнти:

Картопля - один кілограм;
Яйце куряче - 2 штуки;
Крупа манна - 6 столових ложок;
Перець і сіль;
Сметана - 4 столових ложки;
Розпушувач - 2 чайні ложки;
Лук - одна велика головка.

Порядок приготування:

Спочатку натираємо цибулину, потім по одній штуці натираємо картоплю і кладемо до цибулі і перемішуємо. Таким чином, картопля не потемніє, а буде залишатися таким же біленьким. Я тру картоплю на крупній тертці, і виходить все чудово. Після цього треба додати туди збиті яйця, потім сметану, посолити і поперчити. Змішати манку і розпушувач і додати до картоплі. Все розмішати і дати постояти хвилин десять. Манка повинна трохи набрякнути. Потім на рослинній олії смажимо наші деруни. Вогонь повинен бути помірним. Готові деруни до столу подаємо зі сметаною. Деруни виходять з красивою бурштинової скоринкою і біленькі всередині.

Приємного апетиту!
Просмотров: 694
Категория: Рецепти |
| Теги: натираємо, деруни

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди з сирним салатом
Курячі ніжки з лимоном і маслинами
Тости з овочами і пастою авокадо
Бісквітний торт на день народження
Хачапурі
"Торф'яної пиріг"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: