Взагалі-то таку страву можна готувати і в звичайній духовці, коригуючи температуру і час приготування по готовності страви. Список необхідних для приготування страви інгредієнти: половина кілограма філе пангасіуса, 300 грамів свіжих печериць, 100 г сиру твердих сортів, одна досить велика ріпчаста цибулина, дві столові ложки рослинної олії, чорний мелений перець і сіль (або ж спеціальна приправа для риби). Рибне філе слід, якщо вона заморожена, розморозити при кімнатній температурі і промити в холодній воді, після чого натерти чорним перцем і сіллю або приправою для риби і залишити на якийсь час. Тим часом, поки рибне філе просолюється, печериці потрібно сполоснути, злегка обсушити і порізати на тоненькі пластинки, ріпчасту цибулину очистити і нарізати тонкими півкільцями. У сковорідці розігріти олію і обсмажувати на ньому печериці до тих пір, поки не википить вся рідина. Потім додати на сковороду півкільця цибулі, все гарненько перемішати і смажити ще протягом п'яти хвилин. В рукав для запікання викласти підготовлене філе пангасіуса, а зверху на рибу покласти підсмажені цибулю і гриби, потім все це посипати натертим на крупній тертці сиром і запечатати рукав. Помістити рукав з грибами та рибою в мікрохвильову піч і готувати на максимальній потужності 15 хвилин.