Головна » Статті » Рецепти

Варення з мандарин (рецепт)
Пам'ятаю, як нам в школі давали напій з мандаринів. Мені не подобався і я віддавала його подружці. Ось зараз натрапила на рецепт варення з мандаринів. Не впевнена, що це дуже смачно, мандарини в свіжому вигляді дуже ароматні, але як тільки починаєш з ними щось варити,- смак моментально погіршується. Але може комусь рецепт знадобиться (нікуди буде мандарини подіти).))
Мандарин без шкірки беремо з розрахунку один до одного з цукрів. На кіло цукру треба буде взяти три чверті склянки води (сироп варити). Мандаринки очищаємо від шкірки, в каструлю з окропом занурюємо і дві хвилини тримаємо, потім виймаємо їх і на часточки ділимо. Якщо є бажання - можна плівочки зняти, але можна варити і з тонкими пленочками. Цукор з водою, доводимо до кипіння, часточки закладаємо і варимо. Часу в рецепті точного не вказується, але за відгуками доведеться варити не менше години (а то і всі півтори години). Якщо буде необхідність - води додаємо, щоб не дуже густе варення виходило.
Просмотров: 1376
Категория: Рецепти |
| Теги: буде, варити

Рекомендовані рецепти:

Швидкий какао-пиріг
М'яке гарбузове печиво
Мафіни з бананом і горіхами
Імбирно-медовий кекс з волоськими горіхами
Налисники на молоці
Чанахи: рагу по-грузинськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: