Головна » Статті » Рецепти

Маринована курка (рецепт)
Дуже смачна курочка виходить, вся справа в маринаді. Попередньо курочка нарізають шматочками, але не дуже дрібними, можна гомілку купити, тоді нарізати не доведеться на шматочки. Готуємо Маринад і на ніч опускаємо всі шматочки в маринад, ставимо в холодильник. Якщо треба швидко приготувати такий варіант курки, можна годинки на три залишити в маринаді. Теж буде непогано.
Після того, як всі шматочки досить добре ввібрали маринад, викладаємо їх на деко або в плоску широку керамічну форму. Треба намагатися в один шар викласти. Випікати двадцять хвилин, потім залишки наявного маринаду вилити на шматочки курки, які в свою чергу треба перевернути. Випікати ще двадцять хвилин. Готовність визначаєте по тому, як м'ясо від кісточок відходить.

Маринад готувати з: гірчиця діжонська дві ложки, сіль, дві ложки оцту бальзамічного, олії оливкової три ложки (все в їдальнях), три роздавлених зубчика часнику, сік з свіжого лимона, орегано і чебрець.
Просмотров: 819
Категория: Рецепти |
| Теги: маринад, шматочки

Рекомендовані рецепти:

Хлібний пудинг з горіхами і яблуками
Рулет "Курятина в желе"
Рулет з лимоном
Манник з сиром
Розсипчастий пиріг з курагою
Яблучні козинаки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: