Головна » Статті » Рецепти

Варення з лимонів (рецепт)
У мене є в запасі два рецепту приготування варення з лимонів. Варення можна в кінці приготування блендером подрібнити, додати пектин і тоді вийде справжній джем. Але це за бажанням, можна і не подрібнювати, варення шматочками буде і це теж дуже смачно!
На один шістсот грамів лимонів необхідно взяти пів кіло цукру. Шкурки від лимонів нам не потрібні, ми їх відразу знімає і використовуємо для інших страв або викидаємо. Очищені лимончики треба буде в каструлю з киплячою водою покласти, вимикаємо вогонь і залишаємо лимони в окропі двадцять хвилин. Після цього лимони нарізаємо красивими часточками (колечка або кубики). У двох склянках води розмішуємо цукор, доводимо до кипіння і як тільки сироп трохи увариться - закладаємо лимони і варимо 10 хвилин.

Другий спосіб: шкірку з лимонів знімаємо, нарізаємо їх тонкими скибочками, у воді проварюємо п'ять хвилин. Потім ці часточки в банку складаємо і густим сиропом заливаємо (600 грамів цукру, води дві склянки, 400 гр.лимонов).
Просмотров: 947
Категория: Рецепти |
| Теги: варення, лимонів

Рекомендовані рецепти:

Парові булочки
Салат "Червоний"
Салат "Салют"
Штрудель з сирного тіста з вишнею
Коржики на кефірі "від бабусі"
Печиво на крохмалі з апельсиновою начинкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: