Легкий і смачний супчик! Пропорції продуктів довільні, смак супу можна варіювати в залежності від своїх уподобань.
Ось що нам знадобиться: картопля, гриби, морква, цибуля, капуста, два плавлених сирка, свіжа зелень, олія, сіль і спеції. Орієнтовно - на 3-х літрову каструлю потрібно додати два сирка.
Картоплю ріжемо кубиками і завантажуємо в киплячу воду - нехай добре розварюється. Тим часом цибулю дрібно ріжемо, моркву тремо на тертці, злегка обсмажуємо в олії. Додаємо до овочів цвітну капусту (її потрібно розібрати на дрібні суцвіття) і теж злегка обсмажуємо. Кладемо до овочів гриби, тушкуємо хвилин п'ять, поки гриби не змінять колір. Викладаємо вміст сковорідки в каструлю з картоплею, варимо до готовності грибів. За п'ять хвилин до кінця приготування кладемо в киплячий суп нарізані кубиками сирки, перемішуємо, поки сирки повністю не розчиняться. Солимо і перчимо за смаком наприкінці варіння - потрібно враховувати і смак сиру. Додаємо зелень і даємо супчику п'ять хвилин настоятися. можна Подавати з сухариками - звичайними або часниковими.