Список необхідних інгредієнтів для того, щоб приготувати цей незвичайний і цікавий салатик: одна середня маринований оселедець, дві картоплини, три мочених яблука середніх розмірів, одна досить велика ріпчаста цибулина, 200 мл молока, 100 мл сметани, одна чайна ложка гірчиці, половинка пучка петрушки і половинка пучка кропу, сіль і чорний перець. Мариновану оселедець потрібно обробити і потім вимочити в молоці (вимочувати потрібно близько години), після чого просушити за допомогою паперового рушника чи серветки і порізати на невеликі шматочки. Картоплю відварити "у мундирі", охолодити, почистити і порізати на кубики. Два з трьох мочених яблук потрібно очистити від шкірки і вирізати з них серцевину, м'якоть ж нарізати невеликими кубиками. Ріпчасту цибулину слід почистити і подрібнити. Зелень кропу і петрушки дрібно порізати. Змішати всі підготовлені інгредієнти в салатник і заправити сметаною, після чого добре перемішати. Салат прикрасити нарізаним часточками залишилися яблуком.