Головна » Статті » Рецепти |
Для того, щоб приготувати таку солодкість з айви вам знадобляться наступні інгредієнти (для приготування 20-25 шматочків десерту): один кілограм айви, один кілограм цукрового піску, один стакан кокосової стружки, одна чайна ложка кориці і пергамент для випічки. Спочатку плоди айви слід ретельно помити, після чого розрізати на четвертинки, покласти в підходящу за розміром каструлю і, заливши водою, варити протягом 20 хвилин, а потім злити воду і знову айву промити і... |
Не можу обіцяти, що таке смачне варення. Я не пробувала його особисто і сама не готувала, мені більше подобається свіжа хрустка моркву. Виявляється варення можна навіть з овочів варити, що для мене просто дивно. Для приготування варення з моркви потрібні цукор і звичайно ж моркву в співвідношенні один до двох (дві частини солодкої моркви і одна частина цукру). Чотириста грамів цукру засипаємо в три чверті склянки води. Варимо сироп.... |
Ви коли небудь пробували варення з огірків? Я точно не пробувала, але цікаво було б скуштувати смак. Для того, щоб таке екзотичне приготувати варення, потрібні дуже дрібні огірочки - корнішони. Чим менше будуть огірочки, тим краще буде, їх не доведеться дрібно нарізати кільцями. Приготування варення: огірочки необхідно солоною водою залити, зверху і під огірочки капустяний лист покласти. Три дні нехай огірочки лежать в розсолі, по ідеї вони повинні пожовтіти,... |
Необхідні інгредієнти: один кілограм свинини, 100 г шпику, 200 грамів мови, 200 грамів печінки, три яйця, 100 грамів томатного соусу, дві столові ложки гірчиці, два зубки часнику, пучок базиліка, пучок кропу, два лаврових листки, коріандр, чорний перець і сіль. Свинину слід промити, а потім гарненько відбити. Мову потрібно промити і облити окропом, потім очистити його від шкірки і дрібно порізати. Свинячу печінку необхідно помити і нарізати невеликими шматочками. Шпик... |
Це варення можна варити восени і взимку, оскільки головний інгредієнт, тобто гарбуз, є у продажу в холодну пору року. Судячи з відгуків тих, хто вже варив це варення, - воно чудове і неймовірно смачне! Поїдається відразу по закінченню варіння. Завтра ж піду куплю шматочок гарбуза і зварю на пробу, а поки пропоную вам рецепт. Інгредієнти: гарбуза один кілограм, кураги (будь-якого розміру) триста грамів цукру п'ятсот грам. Вода тут не... |