Головна » Статті » Рецепти


Для того, щоб приготувати таку солодкість з айви вам знадобляться наступні інгредієнти (для приготування 20-25 шматочків десерту): один кілограм айви, один кілограм цукрового піску, один стакан кокосової стружки, одна чайна ложка кориці і пергамент для випічки.
Спочатку плоди айви слід ретельно помити, після чого розрізати на четвертинки, покласти в підходящу за розміром каструлю і, заливши водою, варити протягом 20 хвилин, а потім злити воду і знову айву промити і...
Переглядів: 648
Рецепти | | Коментарі (0)

Не можу обіцяти, що таке смачне варення. Я не пробувала його особисто і сама не готувала, мені більше подобається свіжа хрустка моркву. Виявляється варення можна навіть з овочів варити, що для мене просто дивно. Для приготування варення з моркви потрібні цукор і звичайно ж моркву в співвідношенні один до двох (дві частини солодкої моркви і одна частина цукру).
Чотириста грамів цукру засипаємо в три чверті склянки води. Варимо сироп....
Переглядів: 1037
Рецепти | | Коментарі (0)

Другий варіант приготування варення з моркви: з бутонами календули і додаванням свіжих лимонів. Уявляю, який незвичайний аромат виходить від кінцевого готового продукту, адже тут і аромат кольором і аромат лимонів присутній. Необхідні продукти для приготування: десять бутонів квітів календули, морквини один кілограм цукру один кілограм і два невеликих лимона. Води потрібно рівно пів літра.

Приготування: моркву слід почистити, помити, однаковими кубиками нарізати і в киплячій воді хвилини...
Переглядів: 772
Рецепти | | Коментарі (0)

Ви коли небудь пробували варення з огірків? Я точно не пробувала, але цікаво було б скуштувати смак. Для того, щоб таке екзотичне приготувати варення, потрібні дуже дрібні огірочки - корнішони. Чим менше будуть огірочки, тим краще буде, їх не доведеться дрібно нарізати кільцями.
Приготування варення: огірочки необхідно солоною водою залити, зверху і під огірочки капустяний лист покласти. Три дні нехай огірочки лежать в розсолі, по ідеї вони повинні пожовтіти,...
Переглядів: 1320
Рецепти | | Коментарі (0)

Дуже смачне варення з гарбуза, красивого бурштинового кольору і з нотками цитрусових в смаку. Готується вона просто і немає тривалих виснажливих процесів варіння, правда варити його треба в три прийоми, але всі три в один день.
Інгредієнти: кілограм очищеної гарбуза, кіло триста цукрового піску, один лимон (але і без нього, перевірте, варення дуже смачним виходить), води триста мл

Як готувати: гарбуз треба нарізати красивими однаковим кубиками,...
Переглядів: 727
Рецепти | | Коментарі (0)

Empanada це блюдо з Іспанії, своєрідні листкові пиріжки з різною начинкою, як гострої, так і солодкою. Класична empanada готуватися з начинкою з курки.
Список потрібних продуктів: для тіста - півтори склянки борошна, пакетик розпушувача, по 60 грамів вершкового масла та сала, нарізаного кубиками і потім охолодженого, одна їдальня ложка лимонного соку, 90 мл холодної води, одне яйце; для начинки - одне філе курки, один болгарський перець, дві ложки пасти...
Переглядів: 702
Рецепти | | Коментарі (0)

Необхідні для приготування суфле інгредієнти: півтори склянки цукрового піску, чверть склянки борошна, одна чайна ложка кави еспрессо, один стакан молока, три столові ложки вершкового масла або маргарину, одна з половиною плитка (150 грамів) шоколаду, чотири яєчних жовтка, два яєчних білка, дві чайних ложки ванільного цукру, дві чайних ложки солі, цукрова пудра.
В невеликій каструльці слід змішати 1,2 склянки цукрового піску з борошном (всієї), додати молоко і кава еспрессо, все...
Переглядів: 692
Рецепти | | Коментарі (0)

Необхідні інгредієнти: один кілограм свинини, 100 г шпику, 200 грамів мови, 200 грамів печінки, три яйця, 100 грамів томатного соусу, дві столові ложки гірчиці, два зубки часнику, пучок базиліка, пучок кропу, два лаврових листки, коріандр, чорний перець і сіль.
Свинину слід промити, а потім гарненько відбити. Мову потрібно промити і облити окропом, потім очистити його від шкірки і дрібно порізати. Свинячу печінку необхідно помити і нарізати невеликими шматочками. Шпик...
Переглядів: 654
Рецепти | | Коментарі (0)

Я завжди любила це варення. Він і смачне і таке красиве.)) Вариться варення з райських яблучок не складно. Спочатку треба кожне яблучко промити і хвостик трохи підрізати. Беремо дерев'яну зубочистку і кожне яблуко глибоко проколюємо. Можна в двох місцях.
Гріємо в каструлі воду, даємо їй закипіти і як тільки вода до дев'яносто градусів охолоне, закладаємо яблука (один кг яблук) і даємо їм повністю охолонути у воді.
Беремо...
Переглядів: 2158
Рецепти | | Коментарі (0)

Це варення можна варити восени і взимку, оскільки головний інгредієнт, тобто гарбуз, є у продажу в холодну пору року. Судячи з відгуків тих, хто вже варив це варення, - воно чудове і неймовірно смачне! Поїдається відразу по закінченню варіння. Завтра ж піду куплю шматочок гарбуза і зварю на пробу, а поки пропоную вам рецепт.
Інгредієнти: гарбуза один кілограм, кураги (будь-якого розміру) триста грамів цукру п'ятсот грам. Вода тут не...
Переглядів: 700
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3491-3500 3501-3510 3511-3520 3521-3530 3531-3540 ... 4691-4700 4701-4708