Головна » Статті » Рецепти

Варення з гарбуза (рецепт)
Дуже смачне варення з гарбуза, красивого бурштинового кольору і з нотками цитрусових в смаку. Готується вона просто і немає тривалих виснажливих процесів варіння, правда варити його треба в три прийоми, але всі три в один день.
Інгредієнти: кілограм очищеної гарбуза, кіло триста цукрового піску, один лимон (але і без нього, перевірте, варення дуже смачним виходить), води триста мл

Як готувати: гарбуз треба нарізати красивими однаковим кубиками, окремо варимо сироп з води і цукру. Заливаємо шматочки гарбуза звареним сиропом і нехай він охолоне. Як тільки сироп охолоне - ставимо ємність на вогонь і варимо сім хвилин. Знімаємо з вогню і даємо повністю охолонути. Після цього нарізаємо тонкою соломкою промитий лимон і до варенню відправляємо, проварюємо ще сім хвилин.

Після цього у гарячому вигляді розливаємо гарбузове варення з чистим баночках і закатуємо кришками. Якщо ви не хочете влаштовувати, то прикривайте баночку пластмасовою кришкою і зберігаєте варення в холодильнику.
Просмотров: 689
Категория: Рецепти |
| Теги: варення, гарбуза

Рекомендовані рецепти:

Готуємо чапаті
Горіхові трубочки
Пиріг-галета з журавлиною
Сирний пиріг з мандаринами
Торт "Прага"
Коктейльне печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: