Головна » Статті » Рецепти

Варення з райських яблук (рецепт)
Я завжди любила це варення. Він і смачне і таке красиве.)) Вариться варення з райських яблучок не складно. Спочатку треба кожне яблучко промити і хвостик трохи підрізати. Беремо дерев'яну зубочистку і кожне яблуко глибоко проколюємо. Можна в двох місцях.
Гріємо в каструлі воду, даємо їй закипіти і як тільки вода до дев'яносто градусів охолоне, закладаємо яблука (один кг яблук) і даємо їм повністю охолонути у воді.
Беремо одну склянку води (та, в якій яблучка лежали) і додаємо півтора кг цукру. На повільному вогні розтоплюємо цукор, повинен вийти дуже густий сироп. Яблучка в цей сироп опускаємо, збільшуємо вогонь, як тільки закипить сироп - вимикаємо вогонь і на чотири години відставляємо варення, нехай остигає.

Через три години знову включаємо вогонь, повертаємо каструльку на вогонь і варимо вже на повільному вогні до того моменту, поки яблучка не почнуть змінювати забарвлення, в ідеалі вони повинні стати практично прозорими. Даємо готовому варення з райських яблучок злегка охолонути і закочує в стерильні банки.
Просмотров: 2159
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: варення, вогонь

Рекомендовані рецепти:

Рулет з лимоном
Samosa - індійські пиріжки
Млинці з зеленою цибулею
Тости з овочами і пастою авокадо
Французькі булочки
Сирні оладки з зеленню
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: