Головна » Статті » Рецепти

Варення з огірків (рецепт)
Ви коли небудь пробували варення з огірків? Я точно не пробувала, але цікаво було б скуштувати смак. Для того, щоб таке екзотичне приготувати варення, потрібні дуже дрібні огірочки - корнішони. Чим менше будуть огірочки, тим краще буде, їх не доведеться дрібно нарізати кільцями.
Приготування варення: огірочки необхідно солоною водою залити, зверху і під огірочки капустяний лист покласти. Три дні нехай огірочки лежать в розсолі, по ідеї вони повинні пожовтіти, тобто втратити свій соковитий зелений колір. Після цього огірочки виймаємо і в широку миску складаємо, а розсіл до кипіння доводимо, заливаємо огірки. Потім знову зливаємо розсіл, доводимо до кипіння і заливаємо огірочки(вони повинні знову позеленіти). Після цього в іншу ємність перекладаємо їх і чистою проточною водою заливаємо.

Тримаємо в чистій воді три дні і тільки потім варимо варення. Готуємо сироп (цукор + вода), додаємо імбир, лимонний свіжий сік і лимонну цедру. Варимо До готовності варення.

Інгредієнти для варення з огірків: цукру 600гр., огірочків 400 гр, імбиру 25 гр, лимона дві, півтори склянки води. Мені здається, що цукру в исходнике рецепта вказується мало, треба більше його класти.
Просмотров: 1162
Категория: Рецепти |
| Теги: варення, огірочки

Рекомендовані рецепти:

Вівсяний хлібець
Часникові рулетики
Домашня ковбаса з кролика
Гуляш з індички з овочами
Сирне печиво з базиліком
Курка, запечена з травами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: