Необхідні інгредієнти: один кілограм свинини, 100 г шпику, 200 грамів мови, 200 грамів печінки, три яйця, 100 грамів томатного соусу, дві столові ложки гірчиці, два зубки часнику, пучок базиліка, пучок кропу, два лаврових листки, коріандр, чорний перець і сіль. Свинину слід промити, а потім гарненько відбити. Мову потрібно промити і облити окропом, потім очистити його від шкірки і дрібно порізати. Свинячу печінку необхідно помити і нарізати невеликими шматочками. Шпик нарізати кубиками. Яйця слід збити, зелень кропу дрібно порізати. Нарізані язик, печінка і шпик потрібно перемішати, потім додати до нього збиті яйця, подрібнений кріп, поперчити і посолити. Отриману суміш необхідно викласти на підготовлене м'ясо і згорнути його в рулет, після чого перев'язати ниткою. Потім рулет потрібно покласти в каструлю з гарячою водою, додати у воду лавровий листочок, трохи солі і коріандр і варити протягом години-півтора. Дати рулету охолонути, не виймаючи з каструлю, потім вийняти і зняти нитки. Томатний соус слід змішати з дрібно нарізаною зеленню базиліка і подрібненим часником, подавати нарізаний рулет з цим соусом.
|