Головна » Статті » Рецепти

Варення з гарбуза і кураги (рецепт)
Це варення можна варити восени і взимку, оскільки головний інгредієнт, тобто гарбуз, є у продажу в холодну пору року. Судячи з відгуків тих, хто вже варив це варення, - воно чудове і неймовірно смачне! Поїдається відразу по закінченню варіння. Завтра ж піду куплю шматочок гарбуза і зварю на пробу, а поки пропоную вам рецепт.
Інгредієнти: гарбуза один кілограм, кураги (будь-якого розміру) триста грамів цукру п'ятсот грам. Вода тут не потрібна, сік по ідеї повинна пустити гарбуз.

Як готувати: гарбуз очищаємо від шкірки і на середній тертці натираємо. Складаємо в каструлю, засипаємо цукром. Курагу треба ретельно промити, дрібно нарізати і так само додати до гарбуза. Все перемішуємо і залишаємо на деякий час, нехай гарбуз сік віддасть. Як тільки з'явиться сік - ставимо каструльку на вогонь. Варимо до кипіння. Вимикаємо вогонь, включаємо знову через дві години знову після закипання вимикаємо. Так проварюємо рівно три рази гарбузове варення і після цього можна розкладати по банках.
Просмотров: 663
Категория: Рецепти |
| Теги: гарбуз, гарбуза

Рекомендовані рецепти:

Сирні булочки бісквітні
Рулет з абрикосовим джемом
Печиво "Диво острів"
Тістечка до чаю
Холодець з курки
Террін з печінки індички з абрикосами і коньяком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: