Головна » Статті » Рецепти

Шоколадне суфле
Необхідні для приготування суфле інгредієнти: півтори склянки цукрового піску, чверть склянки борошна, одна чайна ложка кави еспрессо, один стакан молока, три столові ложки вершкового масла або маргарину, одна з половиною плитка (150 грамів) шоколаду, чотири яєчних жовтка, два яєчних білка, дві чайних ложки ванільного цукру, дві чайних ложки солі, цукрова пудра.
В невеликій каструльці слід змішати 1,2 склянки цукрового піску з борошном (всієї), додати молоко і кава еспрессо, все це ретельно перемішати і поставити варитися. Варити масу потрібно на середньому вогні до загустіння, при цьому масу необхідно постійно помішувати, а після того, як вона закипить, варити ще одну хвилину і потім зняти каструльку з вогню. До маси додати розтоплене масло або маргарин і поламаний на шматочки шоколад. Яєчні жовтки слід збити і додати до цієї суміші, додати ванільний цукор, добре перемішати і дати масі охолонути. За допомогою міксера на високій швидкості потрібно збити яєчні білки з сіллю в густу піну і потім акуратно вмішати їх в шоколадну масу.
Шість форм для суфле змастити вершковим маслом, дно їх посипати цукром. Приготовану суміш слід розлити у форми і випікати в духовці близько 20-25 хвилин на середній температурі.
Готове суфле посипати цукровою пудрою.
Просмотров: 523
Категория: Рецепти |
| Теги: суфле, слід

Рекомендовані рецепти:

Готуємо бісквітне тісто
Шашлик на маївку з свинини
Індичка з сухофруктами
Райдужні меренги
"Торф'яної пиріг"
Пиріг з м'ясом і овочами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: